Beautify adventskalender #28: Maak 10x kans op een Kylie Skin Mask & Body Scrub

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. Beautify geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de Beautify Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om een Kylie Skin Mask & Body Scrub te winnen. Dit wil je.

Winnen op 28 december: Kylie Skin Mask & Body Scrub

Het is weer december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op Beautify ie-de-re dag op Instagram een geweldige prijs weg uit onze Beautify Adventskalender.

We zijn al een tijdje bezig, en gaan nog lang niet stoppen. Vandaag maak je 24 uur lang kans om een Kylie Skin Mask & Body Scrub te winnen. Wie wil dat nu niet? Kylie Jenner is een ondernemer en oprichter van het cosmetica-imperium Kylie Cosmetics. Kylie is een van ‘s werelds meest populaire mensen op social media met meer dan 250 miljoen gecombineerde volgers. In het pakket dat je kan winnen zit een Kylie Skin Maks en Body Scrub.

De extra hydratatieboost waar je huid altijd al van gedroomd heeft. Moisturize + voed uw huid met KYLIE SKIN Hydrating Face Mask van Kylie Jenner.

Kans maken op één van de prijzen uit de adventskalender?

We weten niet van jou, maar deze adventskalender komt als geroepen. Ben je een skincare-fanaat en kan je altijd wel een nieuwe producten gebruiken? Dan is deze winactie perfect voor jou. Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel. Ga naar onze laatste Instagram post en volg de stappen die je moet nemen. Good luck!

Reageer op artikel:
Beautify adventskalender #28: Maak 10x kans op een Kylie Skin Mask & Body Scrub
Sluiten