Beautify adventskalender #6: 2x ROZE toetsenbord én muis van Logitech

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. Beautify geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de Beautify Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag geven we 2 keer een roze (herhaal: ROZE) toetsenbord én muis weg van Logitech.

Winnen op 6 december: roze toetsenbord en muis van Logitech

Het is weer december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op Beautify ie-de-re dag op Instagram een geweldige prijs weg uit onze Beautify Adventskalender.

We zijn al een tijdje bezig, en gaan nog lang niet stoppen. Vandaag maak je 24 uur lang kans om een roze toetsenbord en muis van Logitech te winnen. Sterker nog, we geven er twee weg, dus extra kans!

Kans maken

We weten niet van jou, maar deze prijs komt als geroepen. Nu we veel thuis aan het werk zijn óf thuis moeten studeren, is een beetje gezelligheid op je (geïmproviseerd) kantoortje meer dan welkom. Dat begrijpen we. Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel. Ga naar onze laatste Instagram post en volg de stappen die je moet nemen. Good luck!

Reageer op artikel:
Beautify adventskalender #6: 2x ROZE toetsenbord én muis van Logitech
Sluiten