Beautify adventskalender #20: Win de MAC Holiday kit + een heerlijk zachte trui

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. Beautify geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de Beautify Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om de MAC Holiday kit te winnen + een trui. Perfect voor de feestdagen!

Winnen op 20 december: MAC Holiday kit + trui

Het is weer december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op Beautify ie-de-re dag op Instagram een geweldige prijs weg uit onze Beautify Adventskalender.

We zijn al een tijdje bezig, en gaan nog lang niet stoppen. Vandaag maak je 24 uur lang kans om de MAC Holiday kit + een heerlijk zachte zilveren trui te winnen. MAC is hét beautymerk van deze tijd. Binnen het brede assortiment kan je altijd wel iets leuks vinden. Nu kan je de MAC Holiday kit winnen. Hierin zitten heel veel leuke verassingen. MAC staat bekend om zijn make-up, maar in deze giveaway kan je ook een trui winnen. Deze is heerlijk zacht en zilver van kleur.

Kans maken

We weten niet van jou, maar een MAC kit is altijd welkom, helemaal zo net voor de feestdagen. Misschien is dit wel jouw ultieme kerstcadeautje. Helemaal als-ie ook nog eens fantastisch werkt én eruitziet. Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel. Ga naar onze laatste Instagram post en volg de stappen die je moet nemen. Good luck! De winnaar wordt morgen al bekend gemaakt, je hoeft dus helemaal niet lang te wachten.

Reageer op artikel:
Beautify adventskalender #20: Win de MAC Holiday kit + een heerlijk zachte trui
Sluiten