Beautify adventskalender #11: win een Meaux Meaux pakket (3x kans)

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. Beautify geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de Beautify Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om een pakket van Meaux Meaux te winnen, we kunnen drie pakketten weggeven – dus extra kans.

Winnen op 11 december: Meaux Meaux pakketten

Het is weer december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op Beautify ie-de-re dag op Instagram een geweldige prijs weg uit onze Beautify Adventskalender.

We zijn al een tijdje bezig, en gaan nog lang niet stoppen. Vandaag maak je 24 uur lang kans om een pakket van Meaux Meaux – hét beautymerk van Monica Geuze. Wie wil dat nu niet? Heb je de producten van Meaux Meaux altijd al een keertje willen uitproberen? Dan is dit je kans, je hoeft namelijk alleen maar mee te doen aan de winactie om kans te maken op de prijs.

Inhoud

Er zitten onwijs veel leuke prijzen in dit pakket:

  • Een beautykit met: Een highlighter nude, een matte liquid lipstick nude en een volume mascara zwart
  • Pre make-up mask
  • Lip, eye & face balm
  • Setting Spray

Kans maken

We weten niet van jou, maar deze top wil je. Een heerlijk beautypakket van Meaux Meaux brengt je al helemaal in de kerstsfeer. De ultieme voorbereiding op de feestagen. You’re welcome. Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel. Ga naar onderstaande Instagram post en volg de stappen die je moet nemen. Good luck!

Reageer op artikel:
Beautify adventskalender #11: win een Meaux Meaux pakket (3x kans)
Sluiten