Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 1 nov 2017

Cheers! Deze adventskalender met mini-wijntjes is fantastisch

Precies wat we nodig hebben in december: wijn om ons warm te houden en te vieren dat de mooiste tijd van het jaar is aangebroken. Elke dag een wijntje? Kom maar door. Aldi maakt het mogelijk met de adventskalender met mini-wijntjes. Elke dag feest.

Een adventskalender met wijn is altijd goed

Een adventskalender met chocolaatjes is leuk, een kraskalender is oké maar waar worden wij nu echt heel erg blij van? Een adventskalender gevuld met het meest heerlijke drankje ooit: wijn. En laat Aldi die kalender nu net op de markt brengen.

De kalender die een tikkeltje groter is dan de standaard adventskalender is gevuld met 24 mini-flesjes. Elke dag word je weer verrast met een soort: merlot, chablis en ook rosé en prosecco.

Snel naar de Aldi

De fantastische kalender zou in de Engelse Aldi’s vanaf 14 november te koop zijn. Of dat in Nederland ook het geval is, is niet duidelijk. Wij weten in elk geval wel dat wij als eerste in de rij staan als echte wijnlovers. En, dat we jou natuurlijk op de hoogte houden als de kalender écht op de markt komt.

Adventskalenders heb je er nooit genoeg van, wij zochten de leukste voor je uit: Yay! Er zijn weer adventskalenders en deze zijn het allerleukst

The Sun

Reageer op artikel:
Cheers! Deze adventskalender met mini-wijntjes is fantastisch
Sluiten