Beautify adventskalender #3: Win een pakket van MILU ter waarde van €105,75

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. Beautify geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de Beautify Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om een pakket van MILU te winnen, ter waarde van €105,75.

Winnen op 2 december: pakket van MILU

Het is weer december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op Beautify ie-de-re dag een geweldige prijs weg uit onze Beautify Adventskalender.

Gisteren trapten we af, vandaag gaan we vrolijk door. Zo maak je vandaag 24 uur langs kan om een pakket te winnen van MILU. Dit pakket bevat genoeg producten voor een hele avond me-time (óf een self-care middag met vriendinnen).

De inhoud

Een pakket winnen is leuk natuurlijk, maar dan wil je wel weten wat de inhoud is. Well, het pakket van MILU bevat vijf producten met in totaal een waarde van €105,75:

  • Nieuwste beauty tool t.w.v. €42,95
  • Melting Cleansing balm t.w.v. €31,95
  • 2-step Retinol hydrogel mask t.w.v. €11,95
  • Moisturizing sheet mask t.w.v. €8,95
  • Eye patches t.w.v. €9,95

WIN

Dit wil je natuurlijk winnen. Hoe? Heel simpel. Ga naar onderstaande Instagram post en volg de stappen die je moet nemen. Good luck!

Reageer op artikel:
Beautify adventskalender #3: Win een pakket van MILU ter waarde van €105,75
Sluiten