Beautify adventskalender #21: Win een Monopoly – slechte verliezers editie

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. Beautify geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de Beautify Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om een Monopoly spel te winnen – de slechte verliezers editie. Dit wil je.

Winnen op 21 december: Monopoly de slechte verliezers editie

Het is weer december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op Beautify ie-de-re dag op Instagram een geweldige prijs weg uit onze Beautify Adventskalender.

We zijn al een tijdje bezig, en gaan nog lang niet stoppen. Vandaag maak je 24 uur lang kans om een Monopoly spel te winnen – de slechte verliezers editie. Wie wil dat nu niet? Waarschijnlijk kennen we allemaal het Monopoly spel, maar deze editie is extra speciaal. We kennen allemaal wel iemand die zijn of haar verlies niet zomaar accepteert. In deze hilarische versie van het geliefde gezelschapsspel Monopoly zijn de regels omgedraaid en is verliezen het doel van het spel. Winnen dankzij het uitbouwen van vastgoedimperiums, het innen van huur en het vermijden van boetes zit er niet in. In deze editie worden spelers juist rijk door failliet te gaan, belastingen te betalen en naar de gevangenis te gaan. Ge-ni-aal.

Kans maken op één van de prijzen uit de adventskalender?

We weten niet van jou, maar deze adventskalender komt als geroepen. Heb je nog een plannen met kerst en wil je je wel vermaken? Dan is deze winactie perfect voor jou. Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel. Ga naar onze laatste Instagram post en volg de stappen die je moet nemen. Good luck!

Reageer op artikel:
Beautify adventskalender #21: Win een Monopoly – slechte verliezers editie
Sluiten