Beautify adventskalender #27: Win cadeaubonnen van My Jewellery t.w.v 150 euro (voor jou en je bestie)

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. Beautify geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de Beautify Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om twee bonnen van My Jewellery te winnen ter waarde van 150 euro. Dit wil je.

Winnen op 27 december: cadeaubonnen My Jewellery

Het is weer december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op Beautify ie-de-re dag op Instagram een geweldige prijs weg uit onze Beautify Adventskalender.

We zijn al een tijdje bezig, en gaan nog lang niet stoppen. Vandaag maak je 24 uur lang kans om twee cadeaubonnen te winnen van My Jewellery. Wie wil dat nu niet? De giftcards kan je in de webshop van My Jewellery besteden. My Jewellery, created with love. Ooit begonnen als een hobby en nu uitgegroeid tot een van de snelst groeiende e-commercebedrijven van Nederland, met inmiddels 15 boutiques verspreid over het land. Sinds 2011 staat het blij maken van vrouwen met de meest trendy & kwalitatief goede sieraden en kleding centraal. Elke dag werken meer dan 300+ werknemers waanzinnig hard om deze droom waar te maken.

Kans maken op één van de prijzen uit de adventskalender?

We weten niet van jou, maar deze adventskalender komt als geroepen. Ben je een sierraden fan? Dan is deze winactie perfect voor jou met deze cadeaubonnen voor jou en je bestie. Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel. Ga naar onze laatste Instagram post en volg de stappen die je moet nemen. Good luck!

Reageer op artikel:
Beautify adventskalender #27: Win cadeaubonnen van My Jewellery t.w.v 150 euro (voor jou en je bestie)
Sluiten