Beautify adventskalender #26: Win een heerlijk Rituals pakket

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. Beautify geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de Beautify Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om een Rituals pakket te winnen. Dit wil je.

Winnen op 26 december: Rituals pakket

Het is weer december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op Beautify ie-de-re dag op Instagram een geweldige prijs weg uit onze Beautify Adventskalender.

We zijn al een tijdje bezig, en gaan nog lang niet stoppen. Vandaag maak je 24 uur lang kans om een Rituals pakket te winnen. Wie wil dat nu niet? Dit prachtige Rituals The Ritual of Sakura- cadeaupakket is het perfecte cadeau om weg te geven of om jezelf te trakteren. Het pakket bevat een doucheschuim, bodyscrub, bodycrème en handzeep. Vier elke dag als een nieuw begin met deze verzorgende producten op basis van de heerlijke aroma’s kersenbloesem en rijstmelk.

Een Rituals pakket is altijd goed, toch?! Om hem te winnen hoef je alleen maar mee te doen aan de giveaway op ons Instagram-account.

Kans maken op één van de prijzen uit de adventskalender?

We weten niet van jou, maar deze adventskalender komt als geroepen. Ben je echte Rituals fan? Dan is deze winactie perfect voor jou met dit heerlijke pakket. Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel. Ga naar onze laatste Instagram post en volg de stappen die je moet nemen. Good luck!

Reageer op artikel:
Beautify adventskalender #26: Win een heerlijk Rituals pakket
Sluiten