Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 20 nov 2018

Er bestaat een adventskalender met seksspeeltjes zodat je warm de winter doorkomt

Hoewel we eigenlijk meer zomermensen zijn, kunnen we ook intens genieten van de winter. Gluhwein drinken, kerstmarkten afstruinen, thuis onder een dekentje liggen (dan wel met een manspersoon erbij) en natuurlijk: adventskalenders.

Waar we vroeger ons geluk niet op konden van adventskalenders met chocolade, heb je tegenwoordig fantastische versies met kaas, wijn, beautyproducten én ook een kalender met seksspeeltjes.

Adventskalender met seksspeeltjes

Jep, je leest het goed. Er bestaat een adventskalender met seksspeeltjes en die gaat er voor zorgen dat jij hoe dan ook de winter warm doorkomt.

We hebben drie verschillende adventskalenders met seksspeeltjes gespot op EasyToys.nl. Zo is er de Naughty & Nice versie, een Wild Christmas kalender en een Silent Night BDSM variant.

Voor ieder wat wils dus. Oelala, dit worden sowieso de spannendste vakjes die je komende maand gaat open maken.

Blackfriday shoppen bij EasyToys.nl

Alsof zo’n adventskalender nog niet leuk genoeg is, shop je vanaf 18 november ook nog eens Black Friday-korting bij Easytoys.

Naast de adventskalenders zijn tijdens Black Friday (en alléén tijdens Black Friday) ook exclusief verschillende andere speeltjes in de aanbieding. Een aantal van de best verkochte producten zullen voor een prikkie (snap je?) te scoren zijn. Denk aan de We-Vibe Sync in het paars, verschillende Fleshlight Girls, de Satisfyer Pro 2 Next Generation en de Tenga Flip Zero in het zwart.

Sla je slag!

In samenwerking met EasyToys

Reageer op artikel:
Er bestaat een adventskalender met seksspeeltjes zodat je warm de winter doorkomt
Sluiten