Beautify adventskalender #24: Win dit rode tasje van Guess t.w.v 135 euro

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. Beautify geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de Beautify Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om dit rode tasje van Guess te winnen. Dit wil je.

Winnen op 24 december: tas van Guess

Het is weer december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op Beautify ie-de-re dag op Instagram een geweldige prijs weg uit onze Beautify Adventskalender.

We zijn al een tijdje bezig, en gaan nog lang niet stoppen. Vandaag maak je 24 uur lang kans om dit rode tasje van Guess te winnen. Wie wil dat nu niet? Een leuke statement tas past altijd nog bij je collectie. De tas kan gebruikt worden als schoudertasje of handtasje. De lengte van de band kan je zelf veranderen. Hoe handig is dat?! Daarnaast heeft het ook nog een handig telefoonvakje, zodat je niets kunt kwijtraken.

Het tasje van Guess is rood, goud en donkerblauw een mooie en stijlvolle combinatie. Wie wil dat nu niet? Doe mee en misschien maak je wel kans om te winnen.

Kans maken op één van de prijzen uit de adventskalender?

We weten niet van jou, maar deze adventskalender komt als geroepen. Ben je een tasjes fan en kan je altijd wel een nieuwe gebruiken? Dan is deze winactie perfect voor jou met dit tasje van Guess. Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel. Ga naar onze laatste Instagram post en volg de stappen die je moet nemen. Good luck!

Reageer op artikel:
Beautify adventskalender #24: Win dit rode tasje van Guess t.w.v 135 euro
Sluiten