Beautify adventskalender #23: Win Urbanear buds t.w.v 99 euro (3x kans)

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. Beautify geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de Beautify Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om 3x Urbanear buds te winnen. Dit wil je.

Winnen op 23 december: 3x Urbanear buds

Het is weer december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op Beautify ie-de-re dag op Instagram een geweldige prijs weg uit onze Beautify Adventskalender.

We zijn al een tijdje bezig, en gaan nog lang niet stoppen. Vandaag maak je 24 uur lang kans om Urbanear buds te winnen. Wie wil dat nu niet? De UrbanEars zijn volledig draadloze earbud oordopjes. Je hebt dus geen gedoe meer met kabels die in de knoop raken of kapot gaan. De oortjes zijn spatwaterdicht zodat je ze gewoon buiten in de regen kunt gebruiken. Ook handig tijdens je zweterige work-out. Je verbind ze met je telefoon via bluethooth en je kan ze ongeveer 5 uur gebruiken voordat ze weer opgeladen moeten worden. Ideaal.

Kans maken op één van de prijzen uit de adventskalender?

We weten niet van jou, maar deze adventskalender komt als geroepen. Mis je voor iemand nog een kerstcadeau, of vind je het zelf heel leuk om onder de boom te vinden? Dan zijn deze Urbanear buds ideaal. Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel. Ga naar onze laatste Instagram post en volg de stappen die je moet nemen. Good luck!

Reageer op artikel:
Beautify adventskalender #23: Win Urbanear buds t.w.v 99 euro (3x kans)
Sluiten