Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 7 november 2017

Love it! Met deze adventskalender van Asos krijg je iedere dag een nieuw beautyproduct

Aftellen tot kerst kun je met doen door simpelweg de dagen op een papiertje af te strepen met een pen. Maar het kan veel leuker. Met deze adventskalender van Asos bijvoorbeeld. Daar staat ieder luikje te popelen om open gemaakt te worden. En de cadeautjes achter die luikjes kunnen ook niet wachten om gebruikt te worden. En terecht, want met de feestdagen mag je gerust aan jezelf denken.

Adventskalenders zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Of je nu iedere dag wil genieten van een kaasje, een wijntje of een glaasje prosecco. Of als je iedere dag verrast wil worden met een beautyproduct. Met deze adventskalender van Asos kan het.

Adventskalender van Asos

De adventskalender is niet zomaar even met beautyproducten gevuld. Nee, de kalender voorziet je van de beste van de beste beautymerken. Denk STARSKIN, denk Caudalie, denk REN, denk Rodial en denk Smashbox. Dat is geen kattepis. En de adventskalender van Asos heeft nog veel meer te bieden. Het laatste luikje bijvoorbeeld, waar je een kortingscode voor de website kunt vinden.

De adventskalender kost 75 euro. Maar je weet wat je ervoor terug krijgt, right. Helaas is de adventskalender nu even uitverkocht, maar de echte kenners weten dat Asos nog wel eens met een verrassing kan komen wat betreft voorraad. Houd de site maar in de gaten.

En voor je boy kun je zo’n zelfde adventskalender scoren, maar dan natuurlijk met producten die hemels zijn voor de mannenhuid. Hoe leuk is dat.

Kijk hier voor een overzichtje van alle adventskalenders van dit jaar: Yay! Er zijn weer adventskalenders en deze zijn het allerleukst

AsosAsos

Reageer op artikel:
Love it! Met deze adventskalender van Asos krijg je iedere dag een nieuw beautyproduct
Sluiten