Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 5 november 2017

Yay! Er zijn weer adventskalenders en deze zijn het allerleukst

De mooiste tijd van het jaar breekt bijna aan: Kerstmis. En daarbij horen naast een kerstboom, gezelligheid en familie natuurlijk ook cadeautjes. Omdat we nooit kunnen wachten tot het écht kerst is, tellen we heel graag af met een adventskalender. Wij zochten de leukste voor je uit:

1. Rituals

Een van onze favoriete cosmeticamerken heeft dit jaar een adventskalender waar je u tegen zegt. De kalender is namelijk een van karton gemaakte gouden of donkergroene kerstboom met allerlei mooie cadeautjes er in. Je kunt kiezen tussen de exclusive kalender die 79,50 kost of de deluxe kalender die je koopt voor 59,50.

2. Kaas

We kunnen niet zonder kaas. Wat een genie die deze adventskalender met 24 blokjes kaas in vijf verschillende soorten heeft gedacht. Jarlsberg, Applewood, oude cheddar, rode leicester kaas en Wensleydale met bessen. Het is iedere dag spannend welke kaassoort er achter het luikje ligt. Ieder blokje is ook nog eens fancy verpakt en dat maakt het nóg leuker dan het al is.

3. Disney

Ook Disney brengt dit jaar twee adventskalenders uit. De eerste kalender is er eentje met 25 deurtjes en 25 kleine knuffelbeestjes. Je legt er wel bijna 70 euro voor neer, maar dan heb je wel iets waar je iedere dag naar uit kunt kijken. De tweede heeft één deurtje minder, namelijk 24. Waarom precies, weet niemand. Anyway, deze kalender is gevuld met allemaal kleine Disney-poppetjes. Hiervoor betaal je nog geen 30 euro. Wat fantastisch.

4. Lekkere drankjes

Omdat het elke dag tijd is voor een goede borrel en we die goed kunnen gebruiken wanneer het kwik weer daalt tot vriespunt. Elke dag een feestje, want achter de vakjes vind je kleine flesjes gevuld met prosecco, cava, pinot noir en rosé. Hier word je toch intens gelukkig van?

5. Beauty and the Beast

Nog leuker dan beautyproducten kopen, is natuurlijk beautyproducten krijgen. De spanning dat je niet weet wat het is als je het product uitpakt is heerlijk. Daarom is dit het perfecte kerstcadeau. We hebben het over deze adventskalender met achter ieder vakje een Beauty and the Beast beautyproduct. En deze magnifieke kalender kost nog geen 7 euro.

6. Kiehl’s

Dit fantastische Amerikaanse skincare merk heeft veel fans in Nederland en die worden vast heel blij van deze selectie van 24 mini producten. Zo kun je eens heel veel verschillende producten uittesten voor de prijs van 69 euro. Je scoort hem hier.

7. Anit-adventskalender

Aftellen tot het Kerstmis is, wordt dit jaar ook leuk voor als je niet van kerst houdt. Er is namelijk een anti-adventskalender voor alle kerst-haters en het is geniaal. De adventskalender is zwart en zit vol met negatieve en schikbarende ongeluk-koekjes. Eigenlijk gewoon het tegenovergestelde van een adventskalender voor iedereen die wél van kerst houdt.


LEES OOK:
Zóóó lief! Deze man maakte een gigantische adventskalender voor zijn grote liefde

Reageer op artikel:
Yay! Er zijn weer adventskalenders en deze zijn het allerleukst
Sluiten