Urenlang knuffelen: deze 3 sterrenbeelden hebben veel affectie nodig in een relatie

Iedereen heeft andere verwachtingen in en van een relatie. De een wil het liefst kletsen en verbale bevestiging, de ander hangt het liefst de hele dag tegen z’n liefje aan op de bank. Eén ding is zeker: de volgende tekens hebben veel affectie nodig in een relatie. En zullen hun liefde zelf op elke manier denkbaar uiten in return. Lief!

Sterrenbeelden die veel affectie nodig hebben in een relatie

De volgende sterrenbeelden hebben veel affectie nodig in een relatie én hebben zelf veel liefde te geven. Is jouw partner een Stier, Kreeft of Leeuw? Overspoel je lief dan vooral met liefde en aandacht.

Stier

Stieren zijn waarschijnlijk de meest romantische en aanhankelijke tekens van de dierenriem. Partners met het sterrenbeeld Stier missen nooit een kans om hun lief speciaal te laten voelen. Stieren zijn erg sensueel en daarom veel meer bezig met wat ze kunnen zien, proeven, horen en (vooral) aanraken en voelen dan met theoretische of intellectuele bezigheden.

Het teken uit zijn liefde daarom vooral fysiek. Stieren vinden het heerlijk om aan te raken én aangeraakt te worden. Er bestaat voor dit sterrenbeeld niet zoiets als te veel knuffels.

Kreeft

Je moet in het begin even langs de muur die Kreeft veilig om zich heen heeft gebouwd. Of er dwars doorheen. Maar áls je er eenmaal doorheen bent, zul je diep geliefd worden door dit teken. Het sterrenbeeld is heel emotioneel en daarom erg kwetsbaar. De aanrakingen van hun partner bevestigen dat het oké is dat ze zich zo openstellen en dat hun hart open en bloot op tafel ligt. Daarom kunnen ze er niet genoeg van krijgen.

Dit teken vindt het heerlijk om de armen van z’n lief om zich heen te voelen. Wees dus niet verbaasd als de Kreeft al-tijd de kleine lepel wil zijn.

Leeuw

Leeuwen zijn hartelijk en gul, maar willen minstens net zoveel aandacht terug. Als partner is een Leeuw gezellig en knuffelig en dat steekt het teken niet onder stoelen of banken. Waar Stieren en Kreeften hun genegenheid kunnen bewaren voor achter gesloten deuren, ziet de Leeuw niet in waarom je dat zou doen.

Laten we het erop houden dat dit teken ervan houdt om jouw hand vast te houden (en deze nooit meer los te laten) en geknuffeld en gekust te worden. Waar jullie ook zijn.

Lees ook: