Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 26 nov 2017

Ahá! Het is dus wél beter om eerst af te gaan op het uiterlijk van een man

We weten allemaal dat het innerlijk van een man belangrijk is. Maar stiekem, heel stiekem, heb je vast ook wel eens een man afgewezen op grond van zijn uiterlijk. Geef maar toe. Maar volgens deze schrijfster is het juist goed om een man eerst op zijn uiterlijk te beoordelen.

Ben jij helemaal toe aan een relatie maar lukt het maar niet om een man te vinden die op dezelfde golflengte zit? Misschien is het dan eens een idee om eerst naar het uiterlijk van een man te kijken. En dan pas naar het innerlijk.

Het uiterlijk van een man is waar het om draait

Volgens schrijfster Monica Wardenaar maken we het onszelf soms veel te moeilijk. De singles onder ons dan. Zij denkt namelijk dat het helemaal niet zo lastig is om de ware te vinden. Niet zo lastig als dat we tegenwoordig beweren in ieder geval. Oke, hier hebben we meer uitleg bij nodig.

Monica legt in haar boek Jij past echt bij mij uit dat we mannen op basis van hun uiterlijk kunnen verdelen in verschillende types. En die types hebben allemaal een setje kenmerkende karaktereigenschappen waar je zijn gedrag uit kunt voorspellen. En zo kun je op basis van zijn uiterlijk kijken of hij wel of niet bij je past.

Zo, dat klinkt allemaal wel heel makkelijk. En volgens Monica is het dat ook echt zo. Ze vergelijkt dit proces zelfs met het kopen van een hond. Honden zijn er ook in verschillende rassen en ieder ras ziet er anders uit. En ieder ras heeft andere eigenschappen. Hmm.

Aantrekkingskracht is ontzettend belangrijk

Monica zegt ook dat je iemand wel leuk en aardig kan vinden, maar als je je niet aangetrokken tot elkaar voelt dan gaat er ook geen klik komen. En ook niet over een paar maanden. Als je het zo aanpakt zoals Monica uitlegt, dan voorkom je ook dat je na een jarenlange relatie er pas achterkomt dat jullie niet bij elkaar passen. Met dit systeem zie je het volgens haar namelijk meteen.

De types die er volgens haar bestaan, geeft ze helaas niet zomaar weg. Maar gelukkig hebben wij al wat types voor je bij elkaar gezocht die je sowieso al kan afwijzen, ongeacht zijn uiterlijk: 12 type mannen die jouw kostbare tijd niet waard zijn

Reageer op artikel:
Ahá! Het is dus wél beter om eerst af te gaan op het uiterlijk van een man
Sluiten