Redactie
Redactie Love & Seks 26 jun 2020
Leestijd: 4 minuten

Yikes! Dit is jouw afknapper in bed volgens je horoscoop

Heb jij iets waar jij giga op afknapt in bed? Dat zal vast wel. De een vindt het vreselijk wanneer de kleren worden aangelaten terwijl de ander juist het liefst de kleren aanhoudt.

Afknapper in bed

Wij hebben uitgezocht wat jouw ultieme afknapper in bed is volgens jouw horoshoop. Lees snel mee.

Ram – De timide man

Seks met jou is alsof je een strijd aangaat. Wanneer hij zwakte of gebrek aan zelfvertrouwen vertoont, kun je hem niet volgen. Je krijgt de rillingen van een vent die je vraagt wat je wilt in bed. Walgelijk, jij hebt een tijger nodig die jouw vurige karakter ook aan kan.

Stier – De man die altijd wil experimenteren

Jij bent een Stier en je hebt stabiliteit nodig. In je leven, maar ook in de slaapkamer. Als hij te veel acrobatische bewegingen probeert tijdens de daad en je in allerlei posities wringt, knap je af. Doe jou maar je oude vertrouwde standjes, geen poespas.

Tweelingen – De man die niet weet how to talk dirty

Tweelingen staan bekend om hun verbaal vermogen. Jij hebt dan ook veel dirty talk nodig om tot een hoogtepunt te komen. Een man die niets zegt is jouw grote afknapper in bed. Een beetje laten blijken wat voor lekker beest je bent maakt je enorm opgewonden. Weg met de stille vent.

Kreeft – De man die niet aan je tepels komt

Tja, dit gebied is nu eenmaal jouw grootste turn-on. Je hebt veel stimulatie nodig in dit gebied. De man die dat negeert kan de hele ervaring ruïneren. Oh, na de vrijpartij mag hij niet meteen weggaan. Jij wilt nog even praten over de toekomst.

Leeuw – De sentimentele man

Leeuwen hebben complimentjes nodig, maar ze willen geen overbelasting aan sentimentaliteit. Wanneer er geen relatie is met degen met wie je onder de lakens ligt is het vooral van belang om maar aan één ding te denken: het orgasme. Nee, jij gaat geen zielsverwant worden tijdens de seks. Bewaar dat voor na de tijd.

Maagd – De man die je meeneemt naar een vieze plek

Maagden zijn de schoonste tekens. Alhoewel je bereid bent ver te gaan voor je partner en het hem naar zijn zin te maken, is een vieze plek echt een afknapper. Plekken waar jij vies kunt worden (het bos of het strand) vind je echt niet sexy.

Weegschaal – Gebrek aan zorgzaamheid

Een relatie aangaan met een Weegschaal betekent gelijkheid. Dat betekent dat wanneer een vrijpartij in zijn voordeel is geweest, het de volgende keer jouw beurt is. En dat moet hij weten. Hij wordt daarom dringend verzocht een scorelijst bij te houden. Hij mag je niet te kort doen.

Schorpioen – De koppige man

Jij hebt het in je om zijn hoofd helemaal op hol te laten slaan. Seks moet daarom een hele beleving zijn. Als het hem allemaal niet zoveel uitmaakt en hij niet versteld staat van jouw bed skills, haak je al gauw af. Jij bent degene die de touwtjes in handen heeft, hij liever niet als het aan jou ligt.

Boogschutter – De luie man

Als je in bed ligt verwacht je dat hij zijn werk doet. En goed ook. Jij houdt van fysieke uitputting. Op gebied van sport, maar ook zeker in bed. Daarom is een luie man niet aan jou besteed. Hij zal zich in het zweet werken om jou te verwennen.

Steenbok – De excentrieke man

Geen poespas voor de Steenbok. Jij bent een traditioneel teken en jouw respect voor traditie neem je mee tussen de lakens. Jij houdt ervan als mensen op tijd zijn, snel zijn en communicatief vaardig zijn. Mocht je dan toch een keer een booty-call situatie hebben, dan maak jij altijd een plan zodat je je aan je tradities zult houden.

Waterman – De man die ‘nee’ zegt

Hiermee bedoelen we niet dat je het woord ‘nee’ niet zult respecteren. Als het gaat om het verkrijgen van toestemming in de slaapkamer, respecteer je zijn grenzen. Echter, onwilligheid om te experimenteren kun jij niet uitstaan. Seks is voor jou als een scheikundelab, als hij er niet voor in is om iets nieuws te proberen dan zul je je gauw vervelen.

Vissen – De onderdanige man

Vissen zelf zijn onderdanig in bed. Jij hebt een bedpartner nodig die jou de baas is. Voor jou is seks een ontsnapping. En jij kunt niet ontsnappen als je het gevoel hebt dat jij degene bent die de touwtjes in handen hebt. Jij wilt je helemaal overgeven en de onderdanige zijn.

Reageer op artikel:
Yikes! Dit is jouw afknapper in bed volgens je horoscoop
Sluiten