Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 25 apr 2017

Aha! Hier knap jij op af bij een man volgens je horoscoop

Elke vent is anders en niet elke vent vind je leuk. Sterker nog, je kan soms behoorlijk afknappen wanneer hij te lui is, niet zorgzaam genoeg is of iets te vaak een leugentje om bestwil gebruikt. Hier knap jij op af bij een man, volgens je horoscoop:

Ram – De geobsedeerde man

Je bent een Ram en een Ram is heel onafhankelijk. Daarom kun jij de geobsedeerde man niet uitstaan. Jij hebt ruimte nodig in je leven en daar kun je iemand die geobsedeerd raakt door jou niet bij gebruiken. Je wil naast je relatie nog genoeg tijd hebben voor je girl squad, familie en je eigen ding. Omgekeerd vind je het ook fijn als jouw droomvent een eigen leven heeft en niet afhankelijk is van jou.

Stier – De respectloze vent

Nee, een man hoeft bij jou niet aan te komen met respectloze opmerkingen of zelfs grappen. Laat die maar gewoon thuis. Jij hebt een hekel aan mensen die elkaar niet respecteren. Je bent te trots en je hebt hoge standaarden. Wanneer iemand zich respectloos tegenover jou gedraagt, ben je er klaar mee. Hoe veel je ook van iemand kunt houden, respect is voor jou ontzettend belangrijk.

Tweelingen – De anti-social

Jij kunt niet met iemand samen zijn die niet sociaal is. Dat komt omdat je zelf een enorm sociaal leven leidt. Jij hebt heel veel vrienden en je vindt het fijn als jouw wederhelft al die sociale bezigheden aan kan. Iemand die stil is of niet veel vrienden heeft zal niet matchen met jouw sociale, levendige persoonlijkheid. De anti-social is echt een afknapper.

Kreeft – De gesloten man

Jouw absolute afknapper is een man die zijn emoties niet toont. Als Kreeft ben je emotioneel en intuïtief ingesteld en je vindt het daarom fijn om met je lover over alles te kunnen praten. Hij moet degene zijn die jou steunt wanneer je je slecht voelt en waar je al je geheimen aan kunt vertellen. Jouw man moet je begrijpen en zich ook openstellen tegenover jou. Een sterke emotionele band hecht je waarde aan.

Leeuw – Het verlegen vogeltje

Jij bent het middelpunt van de aandacht en hoewel je niet bij iemand past die deze aandacht van jou steelt, hoef je ook zeker geen verlegen vogeltje. Jij houdt juist van zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid. Een man die dat ook uitstraalt en jou uitdaagt. Een verlegen man kan jou het gevoel geven dat er geen spanning en sensatie is in de relatie. Een daredevil, daar heb je wat aan.

Maagd – Het luie varkentje

Ambitie is key voor de Maagd. Je wil een succesvolle carrière en het liefst overal in uitblinken. Je bent op zoek naar iemand die begrijpt dat jij je doelen en dromen achterna gaat. Iemand die zelf ook zo z’n ambities heeft. Een man die niet ambitieus is, kun jij niet mee binden.

Weegschaal – De pessimist

Jij straalt en bent heel positief ingesteld. Een negatief persoon of een dramatisch persoon kun je niet aan. Jij wil omgeven zijn door good vibes en positieve energie. Een man die net als jij positief in het leven staat en veel lacht, maakt jou gelukkig. De pessimist? Een echte afknapper.

Schorpioen – Het liegbeest

Je bent vergevingsgezind, maar liegen gaat jou te ver. Ook al is het een leugentje om bestwil, het liegbeest raakt jou kwijt als hij niet de waarheid spreekt. Jij waardeert eerlijkheid en vertrouwen en je vindt dit dan ook heel belangrijk in een relatie. Dikke doei voor de man die denkt dat liegen oké is.

Boogschutter – De luiaard

Een vreselijke hekel heb je er aan. Mannen die liever lui zijn dan moe. Jij bent een bezige bij en altijd op zoek naar avontuur of een spannende bestemming waar je naartoe wilt. Als jouw lover je niet volgt hierin, dan raken jullie elkaar kwijt. Want jij wilt het avontuur aangaan mét hem. Daarom vind je een man die net zo energiek is als jij fantastisch. Een luiaardje past niet in je leven.

Steenbok – De onverantwoordelijke vent

Nee, Steenbokken kunnen echt niet samen zijn met een man die niet weet hoe hij zich verantwoordelijk gedraagt. Daarnaast wil jij iemand die weet wat hij wil. Jij weet ook altijd precies wat je wil en je hebt iemand nodig die zorgzaam is. Jij bent namelijk zelf ook een zorgzaam typje en verwacht dat terug van de lover. Een man die onverantwoordelijk is, is jouw afknapper. Je kunt er namelijk niet tegen als jij het gevoel krijgt dat jij degene bent die overal voor moet zorgen.

Waterman – De praktische man

Ieh, je krijgt rillingen van praktische mannen. Hoe kun jij je excentrische ideeën en dromen delen met iemand die heel realistisch is ingesteld? Jij houdt van opstandige, gekke dingen en je wil die creativiteit graag met iemand delen. Iemand die jouw dromen niet begrijpt houdt jou tegen. Iemand die de wildste dromen met jou deelt, daar word je warm van.

Vissen – De lomperik

Jij hebt iemand nodig die gevoelig is. Met een man die ongevoelig is kun je niets, want jij bent sensitief en emotioneel. Iemand die niet om jouw gevoel geeft zal nooit jouw lover kunnen worden. De lomperik die egoïstisch is, ban je uit je leven. De man met een groot hart blijft.

LEES OOK: Hurray! Dit sterrenbeeld is het meest trouw in een relatie

Reageer op artikel:
Aha! Hier knap jij op af bij een man volgens je horoscoop
Sluiten