Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 18 mei 2017

Wat! Déze bizarre dingen gaan er gebeuren in aflevering 2 van Ex on The Beach Double Dutch

Aflevering 1 was al heftig, maar wacht maar tot aflevering 2. Aanstaande zondagavond komt 'ie op televisie en wij kunnen alvast een beetje onthullen wat je te wachten staat aangezien wij vandaag de aflevering al hebben gekeken. En wat je gaat zien is niet mis. Oelala.

1. Bastiano en Alisa brengen hun relatie naar de next level

Toen de tegenpolen elkaar ontmoetten wilden ze in eerste instantie niéts van elkaar weten. Toen gingen de twee op date en we waren allemaal getuige van een opbloeiende liefde. En die liefde wordt in aflevering 2 in een rap tempo doorgepakt. Alleen Bastiano blijft een beer en of dat goed gaat..

2. Er spoelt een ex aan die zelf niet wist dat ze een ex was tot haar ‘vriend’ opeens vertrok om aan Ex on the Beach Double Dutch mee te doen

Holysh*t. Je zou als meisje maar met een jongen zijn die je ongelooflijk leuk vindt, waarmee je wat aan het opbouwen bent tot hij opeens zondagavond na de seks zegt ‘ik doe mee aan Ex on the Beach Double Dutch en ik vertrek morgen’. Natuurlijk werd dat meisje uitgenodigd door de programmamakers en tsja dat heeft natuurlijk een gevolg…

3. Er spoelen trouwens niet 1 maar 2 (!) exen aan

En de 2e ex, die zet ALLES op stelten. Waar het tot nu toe allemaal redelijk gemoedelijk was in de villa staat nu álles op z’n kop. En ja, de beveiligers moesten eindelijk werken voor hun geld. Alles gaat kapot, iedereen is woest en Jerry Springer is er niéts bij. En die kandidaat? Die gaat volgens onze voorspelling dit hele seizoen een prominente rol krijgen..

4. Er wordt weer een koffer uit een kamer gegooid

Inclusief alle kleren. Dat niemand z’n koffer nog heeft uitgepakt, daar snappen wij niks van. Dan is het namelijk een stuk moeilijker om alles naar buiten te gooien.

Van wie die koffer is en de rest blijft nog geheim tot zondagavond (22:00 uur op MTV) maar daaaaamn wat is het weer genieten. Mocht je trouwens zondagavond geen tijd hebben; in de MTV Play App kun je de afleveringen ook bekijken.

Reageer op artikel:
Wat! Déze bizarre dingen gaan er gebeuren in aflevering 2 van Ex on The Beach Double Dutch
Sluiten