Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 9 jun 2017

Deze drama’s kan je verwachten in aflevering 5 van Ex On The Beach Double Dutch

Kan jij ook niet wachten tot aflevering 5 van Ex On The Beach Double Dutch? Nog paar daagjes en dan komt de aflevering pas online, maar wij hebben hem alvast gekeken en speciaal voor jou een aantal spoilers uitgekozen. Tranen, gevechten tussen de mannen en een verloofde ex: niets is te gek voor Ex On The Beach.

1. Yoshi moet huilen

Tot op heden heeft Yoshi nog niet echt zijn gevoelens getoond, maar dit zal veranderen in aflevering 5, waar hij een paar traantjes moet laten. En we zijn best een beetje verliefd geworden op Yoshi, want stiekem is het wel een schatje.

2. Jordi moet ook huilen

Ja, er vloeien goed wat tranen in de villa. Ditmaal niet alleen bij de vrouwelijke bewoners; deze aflevering kunnen de mannen er behoorlijk wat van. Zo ook Jordi. Hij lijkt een heel stoere vent, maar stiekem heeft hij best een klein hartje. En in de heat of the moment wordt het hem allemaal even te veel. Maar ja, wat wil je met die tropische hitte.

3. Er spoelt een verloofde ex aan

Geloof het of niet, maar als je dacht dat het niet gekker kon worden, dan heb je het mis. Het blijft natuurlijk Ex On The Beach, en ditmaal is het een ex-verloofde die aanspoelt. Komt dat even rauw op je dak.

4. Bastiano speelt hetzelfde spelletje met Nikki

Waar Bastiano eerder toegaf een spelletje te hebben gespeeld met Alisa, lijkt het er in deze aflevering op dat hij ditzelfde spelletje speelt met zijn ex Nikki. Ongeacht dat ze op één lijn leken te zitten, zal daar in aflevering 5 verandering in komen.

5. Jeffrey speelt ook een spelletje met Sharon

Alleen voor de seks heeft hij haar nodig, geeft hij zelf aan. En daar is hij behoorlijk open in. Wat mannen in de villa met spelletjes hebben blijft ons onduidelijk. Maar de tablet of terror heeft no mercy en stuurt Jeffrey wederom op date. Met een nieuwe vrouw.

6. De toekomst voor Sharon en Jordi wordt duidelijk in beeld gebracht

Ja, want de twee worden samen op date gezet en daarbij hebben ze het continu over de toekomst. Maar of de twee op dezelfde lijn zitten? Het blijft lastig tussen hen.

7. De mannen leveren testosteron in

Alhoewel je het niet zou verwachten in deze villa vól met mannelijkheid, worden vier van onze spierbundels deze aflevering aangepakt. Door omstandigheden worden ze genoodzaakt om te zoeken naar hun innerlijke vrouw. En daar heeft de één iets meer moeite mee dan de ander.

Ben jij benieuwd waarom alle mannen moesten huilen en hun testosteron inleverden? Kijk dan zondag om 22.00 naar MTV. Mocht je trouwens zondagavond geen tijd hebben; op de website van MTV en in de MTV Play App kun je de afleveringen ook bekijken.

Reageer op artikel:
Deze drama’s kan je verwachten in aflevering 5 van Ex On The Beach Double Dutch
Sluiten