Renée
Renée | LinkedIn Life 17 jul 2018

Het derde kampvuur van Temptation Island VIPS is weer heftig

Deze week staat aflevering 8 van Temptation Island VIPS op de programmering van Videoland en ooooh my word… Het voorspelt niet veel goeds. Beautify heeft de beelden van het derde kampvuur voor je en je ziet dat de meiden helemaal gek worden.

De afleveringen met een kampvuur zorgen letterlijk voor het meeste vuurwerk. Daarom belooft aflevering 8 van Temptation Island VIPS nú al legendarisch te worden. Zowel Rosanna als Gelina worden een tikkeltje leip en dat is slecht nieuws.

Kampvuur in aflevering 8 van Temptation Island VIPS

Goed, aflevering 8 dus. Er staat een kampvuur op het programma en het is hét kampvuur waar de meiden zien hoe de mannen praten als ze denken dat ze vrijuit kunnen spreken. Je weet wel, Donny die zegt dat de jongens niet moeten vreemdgaan tijdens Temptation Island VIPS, omdat ze ná de uitzendingen zo lang vreemd kunnen gaan als ze willen.

Precies dat is een doorn in het blauwe oog van Gelina. ‘Ze hebben allemaal een grote *** en die pik ik echt niet.’ Daarnaast zie je ook nog Rosanna huilen – dat is inmiddels eerder regel dan uitzondering – en belooft Fabiola dat er vuurwerk afgaat.

Genoeg gezegd, dit zijn de beelden:

De dames zijn in shock

"Ze hebben allemaal een grote bek en die pik ik echt niet." Gelina heeft het helemaal gehad! Donderdag kampvuur 3 🔥

Geplaatst door Temptation Island RTL op Maandag 16 juli 2018

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Ha! Dit is het bewijs of Donny en Amijé na Temptation Island VIPS nog steeds samen zijn

Twee keer per week alles over Temptation Island in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Het derde kampvuur van Temptation Island VIPS is weer heftig
Sluiten