Er wordt in Jamecia’s koffer geplast in aflevering 9 van Ex on the Beach All Stars

Yessss! Het is weer bijna zondag en dat betekent dat er binnenkort weer een nieuwe aflevering van Ex On The Beach All Stars voor je klaarstaat. Aflevering 9 komt steeds dichterbij en wij hebben een aantal beelden van de volgende aflevering geanalyseerd.

De vorige aflevering stond in het teken van Harrie, Elodie en alle drama rondom Jamecia. Ook maakte oud bekende Stacey haar entree in de villa, ze kreeg een warm welkom in de vorm van een lapdance. Van Silvester, obviously.

Ex on the Beach All Stars aflevering 9

Iedere week is het weer genieten tijdens het kijken van onze favoriete guilty pleasure en ook aflevering 9 belooft veel drama. De volgende dingen komen deze zondag aan bod.

De beef tussen Jamecia en Elodie krijgt een staartje

De spanning tussen Elodie en Jamecia is al hoog opgelopen en het belooft alleen nog maar erger te worden. Als we de beelden mogen geloven gaan de twee in aflevering 9 met elkaar op de vuist. En rumour has it dat er in de koffer van Jamecia geplast wordt…

Sharon en Silvester verblijven op de helse boot

Aan het einde van aflevering acht was al te zien dat Sharon en Silvester de uitverkorene waren voor de helse date. De boot waarop ze verblijven is op z’n zachtst gezegd niet zo fris. De twee moeten slapen, eten en drinken op dit wrak. Wij zijn benieuwd hoe ze het hier 24 uur gaan uithouden, wie weet gooit Silvester zijn charmes in de strijd.

Lisa flipt de pan uit

Het zal eens niet. Lisa laat zich van haar meest bitchy kant zien op het feestje met duivels thema. Het lijkt erop dat ze al haar frustratie richtig Rowan er ein-de-lijk uitlaat. Of zal de lapdance die Silvester aan Stacey gaf bij haar in het verkeerde keelgat geschoten zijn?

Lees ook: Herken jij ze nog? Dit is hoe Sharon en Esmee er een paar jaar geleden uitzagen

Reageer op artikel:
Er wordt in Jamecia’s koffer geplast in aflevering 9 van Ex on the Beach All Stars
Sluiten