Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 22 september 2017

Aftellen geblazen: Eén weekje en dan gaat dit gigantische spookhuis open in Nederland

Als je het leuk vindt om eens flink de stuipen op het lijf gejaagd te worden en toevallig géén zin hebt om naar een horrorfilm in de bios te gaan, dan hebben we het beste uitje ooit voor je gevonden. In Nederland wordt namelijk een gigantisch spookhuis geopend. En je hoeft er nog maar een weekje wakker van te liggen voor te slapen.

Over een week, op 29 september, opent namelijk The Wall in Leidsche Rijn. En dat is een spookhuis met meer dan dertig angstaanjagende kamers met enge clowns, acrobaten, goochelaars en freaks.

Rennen voor je leven in het grootste spookhuis van Nederland

Wat je precies te wachten zal staan als je een stap hebt gezet in het haunted house willen de eigenaren niet zeggen. Maar dat je zal schrikken, bang zal zijn en een flinke adrenaline kick zal krijgen, dat is zeker.

Trek in ieder geval goede schoenen aan, want je zult veertig minuten lopen als je een kaartje hebt gekocht. En omdat die ‘wandeling’ waarschijnlijk eerder in de categorie ‘rennen voor je leven’ zal vallen, adviseren we een goed paar sneakers aan te trekken.

Spookhuis Leische Rijn opent 29 september

Het spookhuis opent om 18:00 uur volgende week vrijdag. In eerste instantie blijft de attractie open voor drie maanden. Maar je weet hoe de meeste horrorfilms aflopen: het einde is nooit echt het einde…

Als je meer zin hebt in een vrolijk uitje, lees dan dit: Ho ho ho: Er komen gigantische kerstwinkels in Nederland

Reageer op artikel:
Aftellen geblazen: Eén weekje en dan gaat dit gigantische spookhuis open in Nederland
Sluiten