Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 17 mei 2020

Net even wat anders: Seizoen 1 & 2 After Life op Netflix

Deze serie op Netflix is een typisch gevalletje ‘net even wat anders dan andere series’. After Life is een serie op Netflix met boordevol Britse humor en goede acteurs wat gaat over ‘hoe om te gaan met de dood’.

De hoofdrolspeler (Ricky Gervais) speelt in deze serie de neerslachtige Tony. Zijn vrouw is overleden aan kanker. Het enige wat hij aan haar overhoudt zijn de hond en haar videoboodschap.

Netflix

In de serie kom je er al snel achter dat Tony geen zin meer in het leven heeft. Zelfs voor kinderen houdt hij de schijn niet op. Aan zijn werk als journalist beleeft hij ook niet meer zoveel plezier.

In deze serie komen veel zware onderwerpen aan bod waar cynisch en makkelijk over gedaan wordt. Je kan nu denken dat dat misschien niet aan jou besteed is, maar hoe fijn is het eigenlijk dat alle onderwerpen bespreekbaar zijn in deze serie én om te weten dat het oké is om je soms even rot te voelen.

In After Life worden op komische wijze ook de minder leuke dingen van het leven getoond. After Life heeft al twee seizoenen op Netflix staan en het derde seizoen is in the making. Dat belooft veel goeds. Scroll snel verder om de trailers van Ater Life Seizoen 1 & 2 te bekijken.

Lees ook: Modern Family seizoen 9 en 10 staan binnenkort op Netflix en dit is wat je wil weten

Reageer op artikel:
Net even wat anders: Seizoen 1 & 2 After Life op Netflix
Sluiten