Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Body & Mind 18 december 2015

Afvallen door middel van een massage? Het kan!

Iedereen (of bijna iedereen) houdt van een heerlijke massage op z’n tijd. Ontspanning voor jezelf en een fijne treatment voor je spieren. Maar nu bestaat er een massage waarbij je niet alleen ontspant, maar waar je lichaam ook nog eens strakker én mooier van wordt. Hallelujah.

Kun je het voorstellen? Je gaat liggen, krijgt een massage en ondertussen krijg je een lichaam waar je u tegen zegt. Zonder dat daar een workout of een dieet aan te pas komt. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn toch?

Endermologie

En toch bestaat het. De behandeling heet Endermologie. Door middel van een lipomassage wordt je huid strakker, verminderd je vet en wordt je cellulite verbeterd op plekken waar jij wil dat dit gebeurt.

We kennen namelijk allemaal wel de vetophopingen op plekken waar we het er nooit meer van af lijken te krijgen. Bijvoorbeeld bij je buik of juist je zadeltassen. Uren zwoegen in de sportschool en strenge diëten hebben niet het resultaat opgeleverd wat je had gehoopt. Herkenbaar? Deze massage zorgt wél voor dat resultaat en ook nog eens terwijl jij lekker kan blijven liggen en helemaal in de watten wordt gelegd. Pure luxe.

Hoe het werkt

Door de Endermologie behandeling worden je cellen gestimuleerd om vetten vrij te geven en collageen aan te maken. Er wordt gebruik gemaakt van een apparaat waarmee zowel je huid als je onderhuid en het bindweefsel wordt gemasseerd. De pijnloze massage bevordert je doorvloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Er ontstaat een natuurlijk proces waarbij vetophopingen worden afgebroken en je huid strakker wordt.

Beautify probeerde het

Natuurlijk probeerde Beautify het uit. Hoofdredactrice Lotte ging naar KNAP Institute om de Endermologie behandelingen te ervaren. Haar ervaring:

“KNAP Institute is heerlijk. Je wordt in de watten gelegd vanaf moment één. Je krijgt een soort pakje aan waardoor het apparaat beter je huid kan vastpakken. Je kunt zelf aangeven wat in jouw ogen je probleemzones zijn en zij gaan ermee aan de slag. De behandeling is geheel pijnloos en terwijl je even rustig je ogen dicht doet, wordt je huid ondertussen mooier en steviger. Ideaal.”

Kortom, vergeet het goede voornemen ‘diëten’, dat is vanaf nu niet nodig om een strakker lichaam te krijgen. Het enige wat je hoeft te doen is een afspraak te maken bij KNAP Institute en te genieten van je Endermologie behandeling. Vraag nu gratis een intakegesprek aan en ervaar het zelf.

Reageer op artikel:
Afvallen door middel van een massage? Het kan!
Sluiten