Wil je snel en makkelijk vet verbranden? Dit is de beste workout daarvoor volgens een personal trainer

Met je goede gedrag een sportschool-abonnement aangegaan maar dat pasje ligt ergens onderaan je rugtas. Herkenbaar? Geen paniek, want met wandelen verbrand je namelijk het meeste vet. Tenminste, als we celebrity personal trainer Harley Pasternak mogen geloven.

We zijn allemaal weleens liever lui dan moe. En dat is helemaal niet erg. Want celebrity personal trainer Harley Pasternak, die onder meer Kim Kardashian en Lady Gaga traint, vertelt ons dat je het namelijk gerust dichterbij huis kan zoeken. Want met even een lang blokje om schijnt dit de manier te zijn om die laatste kilootjes kwijt te raken.

Wandelen is dus het best voor vet verbranden

Hij vertelt dat met hardlopen of een intense work-out je wel meer calorieeën verbrandt, maar die komen allemaal uit onze niet vet-zones. Het is eigenlijk ook logischer dan je denkt. Want wandelen is natuurlijk niet heel zwaar is, waardoor je vetzones gelijk aan het werk worden gezet. Hiermee verdwijnt dus overtollig vet als sneeuw voor de zon, volgens Harley.

Dus trommel je vriendinnen maar op voor een avondje gezellig wandelen of stap in je eentje de deur uit. Gelijk het moment om alle laatste roddels even bij te praten, of om even met muziek op bij te komen van je dag.

Lees hier wat twee week touwtje springen met je lichaam doet.

Wat er met je lichaam gebeurt als je twee weken lang iedere dag touwtje springt

Reageer op artikel:
Wil je snel en makkelijk vet verbranden? Dit is de beste workout daarvoor volgens een personal trainer
Sluiten