Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 1 februari 2018

Afvallen zonder dieet? Boek dan wat vaker een tripje naar de zon

Summerbody's are made in the winter wordt altijd gezegd. Maar dat je geen zin hebt om op dieet te gaan als je toch maar dikke truien aan hebt, snappen we maar al te goed. Helemaal niet erg ook, want volgens dit onderzoek zijn summerbody's made in the summer.

Iedereen die tegen je zegt dat je niet kan afvallen zonder dieet heeft het mis. Alles wat je nodig hebt om die kilootjes kwijt te raken, is een vliegticket naar de zon. Of even geduld hebben tot de zon in Nederland zich vaker laat zien.

Afvallen zonder dieet: Zo doe je dat

Allereerst even een groot applaus voor de onderzoekers van de universiteit van Alberta in Canada. Door deze genieën hoeven we ons nu nog niet helemaal uit te sloven in de sportschool of die lekker pizza te laten staan. Uit hun onderzoek kwam namelijk naar voren dat ze vetcellen smelten in de zon. YES.

Cellen slaan namelijk minder vet op als ze blootgesteld worden aan de zon. Het vet lost zelfs op. Eén van de onderzoekers, Professor Peter Light, vertelt dat het nog niet duidelijk is hoeveel je moet zonnebaden om af te vallen. Nou, dat willen we zelf anders wel even gaan ondervinden.

Beter wordt deze dag toch niet? Lekker een bruin kleurtje krijgen terwijl je even wat vet kwijt aan het rijken bent. Bovendien krijgt je nog een flinke dosis vitamine D. Win-win-winsituatie. Holy moly.

Reageer op artikel:
Afvallen zonder dieet? Boek dan wat vaker een tripje naar de zon
Sluiten