Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 10 feb 2017

Ahh cute! Dit meisje verloor haar geheugen en werd opnieuw verliefd op haar lover

Stel je voor dat je op een dag niet meer weet wie je lover is. Voor allebei een ware nachtmerrie. Het overkwam Jessica en haar vriend Rich. Maar het romantische, Jessica werd weer helemaal opnieuw verliefd op haar boyfriend.

De twintig jarige Jessica Sharman zat samen met haar lover Rich Bishop in de trein toen ze een aantal epileptische aanvallen kreeg. Gelukkig herstelde ze hier goed van, behalve dat ze last had van geheugenverlies.

Ze wist niet meer wie haar ouders waren, wie Rich was. En ze herkende zelfs zichzelf niet als ze in de spiegel keek.

Ze besloot met haar ouders mee naar huis te gaan omdat ze het meisje dat ze in de spiegel zag herkende op foto’s die haar ouders lieten zien. Ze wist niet wie haar ouders waren, maar door de foto’s besloot ze hen te vertrouwen.

De dokters vertelden Jessica dat haar geheugen binnen zes maanden terug zou kunnen komen. Maar het zou ook kunnen dat ze zich nooit meer iets zou kunnen herinneren van voor haar aanvallen.

Opnieuw verliefd

Op het moment dat Jessica de aanvallen kreeg was ze zeven maanden samen met Rich. Maar daar wist ze natuurlijk helemaal niets meer vanaf.

Jessica vond het vreselijk als ze alleen was met Rich. Ze probeerde het zelfs uit te maken, maar daar stak hij eens stokje voor. Hij was zo lief, gepassioneerd en zorgzaam voor haar.

Rich nam haar mee op wandelingenen in het park. Hij reserveerde bij hun favoriete restaurants en vertelde wat ze allemaal hadden meegemaakt.

Uiteindelijke werd Jessica weer helemaal opnieuw verliefd op Rich.

Er is een risico dat Jessica opnieuw haar geheugen gaat verliezen. ’Maar het lukte Rich om me twee keer verliefd op hem te laten worden. Ik denk dat het hem nog wel een keer zou lukken.’

Als dat geen romantiek is…

Lees dit ook: Waarom je nooit mag opgeven als je écht van iemand houdt

Reageer op artikel:
Ahh cute! Dit meisje verloor haar geheugen en werd opnieuw verliefd op haar lover
Sluiten