Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 26 aug 2017

Ahhh! Deze oma wil graag verkering dus vraag je vrijgezelle opa of hij op date wil

Je bent nooit te oud om een nieuwe liefde tegen te komen. Want de liefde kent nou eenmaal geen houdbaarheidsdatum. Deze vrouw van 91 bewijst dat, want zij wil nog dolgraag een nieuwe lover leren kennen. En dat is toch super cute.

Is je opa al een tijdje alleen en gun je hem een nieuwe vriendin? Let dan even op, want deze oma van 91 wil dolgraag op een date.

Truus heeft wel een paar wensen. Daar vertelde ze giechelend over in All you need is love. Ze wil namelijk een Hollands type, uit de omgeving van Amsterdam met een goed hart. Mannen belazeren je immers maar al te vaak, weet Truus. Én, hij mag geen baard of snor hebben.

Oma Truus wil verkering

Oma Truus heeft een verdrietig verhaal. Ze kwam in 2012 terecht in een verzorgingshuis, nadat haar heup was gebroken. Haar man was dement en werd op een gesloten afdeling in hetzelfde verzorgingshuis opgenomen. Maar op een dag zag ze hem met een andere vrouw hand in hand over de gang lopen. Dat brak haar hart.

Anderhalf jaar geleden is haar man overleden en sindsdien is ze helemaal alleen. Ze vond het leven helemaal niet meer leuk en voelde zich depressief. Haar kleindochter Renate besloot daarom om haar oma te helpen een nieuwe man te vinden.

Inmiddels is oma Truus helemaal opgeleefd door de zoektocht naar een nieuw man. Hoewel ze al een stuk gelukkiger is, gunnen we haar natuurlijk nog steeds die nieuwe liefde. Heb je een leuke opa, mail dan naar [email protected]

Kijk ook even deze fantastische video. Truus is een heerlijk vrouw die geen blad voor haar mond neemt.

Reageer op artikel:
Ahhh! Deze oma wil graag verkering dus vraag je vrijgezelle opa of hij op date wil
Sluiten