Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 3 mrt 2016

Ahw, dit is waarom we smelten als hij ons een ‘goodnight’-berichtje stuurt

Eerder vertelden we je al in geuren en kleuren waarom wij vrouwen dol zijn op het 'goodmorning'-berichtje. Maar net zo graag als dat berichtje ontvangen we uiteraard ook het 'goodnight'-berichtje. Want dan slaapt élk meisje op de wereld als een roos:

Het is het állerleukste berichtje van de dag

Al zijn berichtjes laten jouw hart elke keer een sprongetje maken. Maar het berichtje dat je net krijgt voordat je je ogen sluit, wint het van álle berichtjes op die dag. Het is namelijk een intiem smsje en tegelijkertijd een heel zorgzaam berichtje. Er kan namelijk écht geen avond voorbij gaan zonder het berichtje waarin hij je een goede nachtrust wenst, en uiteraard met een virtuele kus.

Je weet dat hij op dat moment aan jou denkt

Hij ligt waarschijnlijk op dat moment ook op bed, of misschien staat hij in de kroeg. Hoe je het ook went of keert, je weet dat hij aan jou denkt. En misschien is het zelfs nog wel leuker dat hij in de kroeg staat en in alle drukte jóu alsnog een slaap lekker berichtje stuurt. Je voelt, ziet en weet dat dat hij aan je denkt, óók dan.

Je sluit je dag hoe dan ook goed af

Stel je voor je hebt een afschuwelijke dag gehad op je werk. Alles ging mis, gedoe met collega’s, of gewoon een rotdag omdat je met het verkeerde been uit bed bent gestapt. Dan kan hij met dat lieve berichtje ervoor zorgen dat je toch nog je dag met een gelukzalige glimlach op je mooie koppie je dag afsluit. Best bijzonder wat een berichtje van jouw Mr. Ultimate Love kan veroorzaken.

Je valt met een hart gevuld met liefde in slaap

Na zijn berichtje draai je je om en sluit je tevreden je ogen. Je valt als een blok in slaap en komt hem weer tegen waar je hem elke nacht ziet als hij niet bij je slaapt, in het mooie dromenland.

LEES OOK: Zucht, dit is waarom we smelten als hij ons een ‘goodmorning-berichtje’ stuurt

Reageer op artikel:
Ahw, dit is waarom we smelten als hij ons een ‘goodnight’-berichtje stuurt
Sluiten