Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 8 aug 2018

Wauwie! Je kan een overnachting winnen óp de Chinese Muur via Airbnb

Tegenwoordig hoef je niet meer in een saai hotelletje te verblijven wanneer je gaat reizen. Er bestaan super mooie hotels en je kan op steeds gekkere locaties slapen. Zo kun je via Airbnb een overnachting winnen óp de Chinese Muur.

Slapen op de Chinese Muur

We wisten natuurlijk allemaal al dat Airbnb heel bijzondere locaties aanbiedt. Maar wat ze nu hebben, is wel héél apart. Het is namelijk mogelijk om te overnachten óp de Chinese Muur. In een kamer waar je u tegen zegt.

Het beste hieraan? De gehele reis is gratis. Nou ja, als je wint dan.

De Chinese Muur wordt ook wel de Grote Muur of ‘The Great Wall’ genoemd en behoort tegenwoordig tot de zeven wereldwonderen. De bezienswaardigheid staat op de bucket list van heel veel reizigers en dat begrijpen we volledig. De muur is maar liefst 6000 kilometer (!) lang. Het is gebouwd om invallen van buitenaf tegen te gaan en daarmee de Chinese staten te beschermen.

De overnachting

Nu is dat gelukkig niet meer nodig en komen er talloze toeristen naartoe. Dat Airbnb daarom een overnachting aanbiedt op deze bijzondere locatie, is nogal wat. Wat nou als je deze reis wint? Dan verblijf je in een kamer óp een van de torens van de muur, heb je een uitzicht van 360 graden, krijg je een meergangen diner én mag je een hike doen.

Het dak van de kamer is van plexiglas waardoor je ’s nachts vanuit je enorme bed de sterren aanschouwt. Hoe romantisch?! Mocht je dus denken dat jij alle mooie hotels al eens hebt gezien? Dan heb je het mis, want dit is adembenemend.

Dit is hoe je kans maakt

Het is een eenmalige actie, dus het is extra bijzonder als je deze reis voor twee personen wint. Het bedrijf heeft een win-actie bedacht waar je een vraag voor moet beantwoorden.

De vraag die je moet beantwoorden, is als volgt: “Waarom denk je dat het juist nu belangrijker is dan ooit om culturele barrières te doorbreken, en hoe zou jij nieuwe connecties en verbindingen bouwen tussen twee culturen?”

Welke data je alvast vrij houdt in je agenda? 4 tot en met 8 september. Je hebt tot aankomende zaterdag 11 augustus de tijd om mee te doen. Die kans wil je niet missen, toch? Ga snel naar de website en wie weet mag jij met je beste vriendin of je lover naar China.

Meer aparte mooie Airbnbs ontdekken? Dan vind je dit ook leuk.

Dit zijn de 7 meest gewilde Airbnb huizen, en terecht

Reageer op artikel:
Wauwie! Je kan een overnachting winnen óp de Chinese Muur via Airbnb
Sluiten