Renée
Renée | LinkedIn Reizen 20 feb 2019

Zin in om er even tussenuit te gaan? Deze verblijven in Nederland zijn super mooi én dichtbij

Denk je aan Airbnb, dan denk je aan een leuk appartement dat je kunt huren in het buitenland. Deels waar, maar wist je al dat je gezellig met je moeder, vriend of vriendin in Nederland een Airbnb kunt huren? Beautify helpt je een handje op weg door alvast de leukste verblijven met je te delen.

Mocht je nog niet aan huren via Airbnb in Nederland hebben gedacht, dan denk je er na dit artikel anders over. Het is namelijk een super handige manier om toch een weekendje weg te gaan zonder dat je ervoor in het vliegtuig hoeft te stappen.

Airbnb in Nederland: de leukste accommodaties

Hoog tijd om de leukste accommodaties op een rij te zetten, zodat jij samen met iemand anders heel chill ergens in Nederland kan verblijven. Wijntje erbij, heerlijk eten en wat zon: na zo’n weekend voelen jullie je helemaal opgeladen.

airbnb nederland

1. Leeuwarden

Bij een weekendje weg denk je misschien niet aan Leeuwarden. Jammer, want het is echt een onwijs leuke bestemming. Het was afgelopen jaar de culturele hoofdstad van Europa dus geloof ons als we zeggen dat jij je hier wel kunt vermaken.

Heb je zin om midden in de stad te verblijven? Deze leuke stadswoning is in handen van een super host (een hoog gewaardeerde verhuurder) én bevindt zich in het midden van het centrum.

airbnb nederland

2. Noordwijkerhout

Als je naar dit plaatje is Zuid-Holland gaat, is het voorjaar of de zomer de beste tijd. In de hart van de Bollenstreek zit je binnen no time te genieten van het zonnetje op het strand. Of maak een heerlijke wandeling in de natuur, want hier kan dat goed.

Dit appartement ligt in de buurt van Noordwijkerhout.

airbnb nederland

3. Almere

Als je echt een stadsmeisje bent is Almere een leuke plek om te verblijven. Er is super veel te doen in de omgeving. Want of je nu wil shoppen of juist wil wandelen, hier vermaak je je wel.

Een knusse Airbnb met een goede beoordeling vind je hier.

airbnb nederland

4. Noordwijk

Een huis dichtbij het strand is een absolute droom. Als je niets liever wil dan even weg zijn met iemand waar je gek op bent, is dit een fijne uitvalsbasis.

Deze Airbnb voelt als een fijn vakantiehuis.

airbnb nederland

5. Goes

Heb je er ooit aan gedacht om naar Goes te gaan? Ga bijvoorbeeld met je moeder naar het zonnige Zeeland en ontdek met haar de binnenstad en de natuur rondom de plaats. Je bent hier er echt even tussenuit en dat op maar een paar uurtjes rijden van je huis.

Een fijne Airbnb in Goes vind je hier. Ook leuk: je kunt er met z’n vijven overnachten.

Deze accommodatie is iets verder weg, maar wel eentje voor op je bucketlist:

Wauwie! Je kan een overnachting winnen óp de Chinese Muur via Airbnb

Reageer op artikel:
Zin in om er even tussenuit te gaan? Deze verblijven in Nederland zijn super mooi én dichtbij
Sluiten