Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Travel 9 september 2019

Douze points! Dit zijn de leukste Airbnb’s in Rotterdam om te verblijven tijdens het Songfestival

Eindelijk is het zover. Het Songfestival wordt sinds 44 jaar weer gehouden in Nederland. Na maanden wachten weten we het eindelijk: de 65ste editie van het Songfestival wordt dit jaar in Rotterdam gehouden. En dit zijn de leukste Airbnb’s in Rotterdam voor jouw verblijf.

Na de overwinning van Duncan Laurence is het eindelijk weer de beurt aan ons kleine landje om het te organiseren. Mensen van over de hele wereld komen naar Nederland om de show bij te wonen. Maar waar verblijf je?

Airbnb accommodaties in Rotterdam

In Rotterdam zijn er momenteel meer dan 2000 accommodaties. Genoeg keus voor jou dus om de perfecte plek te vinden om te genieten van het muziek spektakel. Hier alvast drie unieke Rotterdamse woningen waar onze twaalf punten naartoe gaan.

Woonboot in de haven

Rotterdam staat natuurlijk bekend als internationale havenstad. Dagelijks komen hier schepen binnenvaren. Hoe leuk zou het daarom ook zijn om de echte Rotterdamse ervaring compleet te maken en te verblijven op een woonboot?

Verblijf op de historische woonboot genaamd Veinard, wat geluksvogel betekent. De kleurrijke ruimte is licht en gemaakt met liefde en aandacht voor detail.

De boot is bijna veertig meter lang en vijf meter breed en kan door de golven een beetje bewegen. Met de fiets ben je binnen ongeveer vijftien minuten op de locatie van het Songfestival en ben jij klaar om te feesten. Hoe fijn is dit?

Woonboot Rotterdam
Airbnb

Kubuswoning in Blaak

Een ander kenmerk van Rotterdam is de architectuur. Zo wordt Rotterdam ook wel de stad van de architectuur genoemd. Dit kan je zien aan de bijzondere Kubuswoningen in de zijstraat naast het station van Rotterdam Blaak.

Echte Rotterdammers kennen deze kubuswoningen naast het station maar al te goed. En jij kan in een van deze kubussen van meer dan dertig jaar oud verblijven. Met de metro en trein voor de deur sta jij binnen een kwartier te dansen tussen alle anderen fans.

Deze bijzondere verblijfplaats bevindt zich in het hartje van Rotterdam. Van buiten ziet het er sensationeel uit, maar ook van binnen kijk jij je ogen uit. Veel licht, grote hoeken en genoeg ruimte. Deze Airbnb accommodatie in Rotterdam is dé plek waar jij tijdens het Songfestival wil verblijven.

Kubuswoningen Rotterdam
Airbnb

Appartement in Rotterdamse sferen

Wil je wat langer in Rotterdam blijven na het Songfestival? Dan vind je achter het centraal station van Rotterdam de perfecte plek. Dit bijzondere appartement in een typisch Rotterdams herenhuis is van alle gemakken voorzien en daarom de juiste plek voor jou.

Door de fijne ligging van deze Airbnb, sta jij binnen twintig minuten op het metrostation van Zuidplein. De ochtend na het spektakel staat er voor jou een uitgebreid ontbijt klaar. Heerlijk na een avond vol meezingen en dansen op alle liedjes.

Geniet van de groene tuin en het knusse terras in dit leuke appartement. Ondanks de centrale ligging, zit je in een rustige wijk in Rotterdam Noord en kan je rustig bijkomen van je wilde avond.

Airbnb accommodaties Rotterdam
Airbnb

Meer over reizen:

Reageer op artikel:
Douze points! Dit zijn de leukste Airbnb’s in Rotterdam om te verblijven tijdens het Songfestival
Sluiten