Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 6 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Last minute een airco scoren zodat jij weer koel kan slapen? Wij hebben de beste op een rij gezet

Dat het de afgelopen dagen warm was, is niets nieuws. Dat het aankomende dagen alleen nog maar warmer gaat worden, is ook een feit. Maar hoe bereid je je voor op deze tropische temperaturen? Je huis koel houden is een must, helemaal als je ‘s avonds lekker wil kunnen slapen ondanks de hitte. Een airco is dé perfecte oplossing.

Geen zorgen: alle airco’s die hieronder op een rijtje staan, worden binnen één dag geleverd. Zo ervaar jij vanaf morgen al koele nachten.

Airco

Een airco in je huis kan het leven in de zomermaanden een stuk fijner maken. Niet alleen in de woonkamer, maar ook ‘s nachts in je slaapkamer is verkoeling hard nodig. Maar wat is nou de juiste airco voor je? Wil je graag een grote of toch liever een kleine? Met afvoerslang of zonder? Je kunt hier precies zien welke airco het beste bij jou en je huishouden past.

Aangezien het nogal hot is de aankomende dagen, hebben wij alle airco’s met een megasnelle levertijd op een rijtje gezet. Alles voor de ultimate verkoeling ;-).

1. Mobiele airco van Klarbach, €249

Met deze Klarbach mobiele airco regel je de juiste temperatuur in je woning. Dankzij zijn wieltjes is hij eenvoudig te verplaatsen van kamer naar kamer. Zo kun je hem in de ochtend lekker meenemen naar je woonkamer en in de avond de verkoeling opzoeken in je slaapkamer. Ideaal.

Bron: bol.com

2. Mobiele airco van Sauber Pac, €229

Deze Sauber mobiele airconditioner creëert koele ruimtes op warme dagen (en dat is natuurlijk waar we het voor doen). Met zijn energie-efficiëntieklasse A koelt deze Sauber airconditioner betrouwbaar en toch economisch.

Bron: bol.com

3. Air conditioner van de Action, €229

Met deze air conditioner van Tristar blijft je huis lekker koel tijdens de tropische temperaturen en kun je ‘s avonds heerlijk rustig slapen. Hoe fijn is dat? Daarnaast heeft de airco drie verschillende functies: koelen, ventileren en ontvochtigen.

Bron: Action

4. Mobiele airco van Inventum, €269

De Inventum 3-in-1 airco AC902B heeft een hoog koelvermogen van 9000 BTU (2600 Watt). Hiermee kan de airco ruimtes tot 80m3 vullen met koele lucht. De airco heeft naast een koelfunctie ook een ontvochtiger- en ventilatorfunctie. De airco is energiezuinig met energieklasse A en dankzij de bijgeleverde afstandsbediening is de airco eenvoudig te bedienen. Daarnaast is deze airco zwart, staat vast leuk bij je interieur.

Bron: bol.com

5. Aircooler van Living Artic Air, €25,30

Net even wat anders dan een mobiele airco maar ook oh zo fijn (en een fijne prijs). Met de juiste technologie zorgt de water ventilator voor natuurlijk gekoelde en bevochtigde lucht zonder schadelijke chemicaliën. Voor een extra verkoelend effect kun je er ook ijsblokjes in stoppen. Wedden dat jij als een roosje slaapt?

Bron: bol.com

Lees ook: Hittegolf-alert: dit zijn ze, de 6 leukste bikini’s voor aankomende zomer

Reageer op artikel:
Last minute een airco scoren zodat jij weer koel kan slapen? Wij hebben de beste op een rij gezet
Sluiten