Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 26 juni 2018

Chill! De Lidl verkoopt airloungers en deze week zijn ze in de aanbieding voor maar 10 euro

Je kent ze wel, van die zakken die je met lucht vult zodat je binnen een mum van tijd een chille lounge stoel hebt. De wolken zijn vertrokken (doei doei) en hebben plek gemaak voor het heerlijke zonnetje. Niks chiller dan neerploffen in een airlounger nu.

We willen allemaal wel zo’n relaxte airlounger hebben om op te liggen in het zonnetje, maar niet iedereen wil daar 80 euro voor aftikken. Als jij er nog geen hebt kun je er bij de Lidl een scoren voor maar een tientje. Rennen.

Airlounger van de Lidl

De Lidl verkoopt nu ook airloungers en dat ook nog eens voor een normale prijs. Want eerlijk is eerlijk voor hetzelfde geld regent het volgende week weer en moet je hem weer opbergen. Vanaf donderdag liggen ze in de winkel en kun je ze bestellen op de webshop van de Lidl.

Hoe werkt het precies?

De airlounger zit in een klein tasje, zodra je daar een stukje mee rent vult hij zich met lucht. Vervolgens kun je hem dichtbinden en voilà je hebt je eigen chill-stoel op het strand of in het park.

Je kunt de Airlounger vanaf donderdag 28 juni op de webshop van de Lidl bestellen voor maar 10 euro. Als we deze cutie van een vent er ook bij krijgen is het helemaal feest.

airlounger
airlounger
Reageer op artikel:
Chill! De Lidl verkoopt airloungers en deze week zijn ze in de aanbieding voor maar 10 euro
Sluiten