Multimasking is de nieuwste trend voor een perfecte huid

Één van de vele voordelen van vrouw zijn: er bij kunnen lopen als een monster. Er is niets fijner dan een beetje me-time met een heerlijk maskertje op.  Alles voor een egaal zacht huidje.

Echter is er zoveel keus. Een masker voor onzuiverheden, een masker voor anti-aging, een masker voor een droge huid en ga zo maar verder. Maar stel nou als je gezicht hebt die op elk plekje wel een ander hulpmiddeltje kan gebruiken? Het antwoord is: Multimasking.

Waarom zouden we maar één masker op doen terwijl we er misschien wel vijf tegelijk op kunnen smeren? Creëer een prachtige collage op je gezicht met verschillende maskers voor het ultieme resultaat:

Waar smeer ik wat?
  • Op je voorhoofd, neus en kin wordt je huid vaak het vettigst. Daar smeer je een kleimasker voor een matte huid en hydratatie.
  • Onder je ogen zou je oogpads kunnen gebruiken om donkere cirkels te verminderen.
  • Gebruik een moisturizer als masker met vitamine C voor op de wangen

De mogelijkheden zijn eindeloos waardoor je de verzorging kan kiezen voor elk plekje op je huid. Geniaal idee dus. En vergeet niet om een selfie te posten met de hashtag #MultiMasking want het is het nieuwste beauty fenomeen op Instagram. Benieuwd naar de vrouwen (en mannen) die deze nieuwe trend al hebben uitgeprobeerd? Zie de beelden hieronder.


Reageer op artikel:
Multimasking is de nieuwste trend voor een perfecte huid
Sluiten