Renée
Renée | LinkedIn Life 14 mrt 2019

De nieuwe Aladdin trailer is er en we kunnen niet wachten op de hele film

Het is natuurlijk al fantastisch dat Disney met live action films komt de komende jaren, maar wacht maar tot je de Aladdin trailer ziet. Na Belle en het Beest is dit absoluut je nieuwe favoriet op je Disney lijstje.

Grote kans dat Disney films al jaren jouw favoriet zijn, dus zorg dat je in de weken na 22 mei sowieso tijd hebt om naar de bioscoop te gaan. Dan draait Aladdin ein-de-lijk en we hebben al een prachtige trailer voor je.

Aladdin trailer

De Aladdin trailer is zo vet dat je er kippenvel van krijgt. Geloof ons maar. Het is zo mooi om te zien hoe je favoriete films uit je kindertijd omgetoverd worden tot live action films.

Want kijk nu even, dit wil je toch zien in de bioscoop?

Om rijk te worden én de knappe prinses te imponeren is het aan Aladdin om naar de Grot der Wonderen gaan. Zijn missie daar? De lamp in zijn bezit krijgen en overhandigen.

22 mei in de bioscoop

Je kon het hierboven al lezen: vanaf 22 mei draait Aladdin in de bioscoop en natuurlijk wil je er op tijd bij zijn. Gelukkig hoef je dus niet héél lang meer te wachten, want over twee maanden is het al zover. Laat je vriendinnen, zussen of nichtjes alvast weten wat jullie op die datum op de planning hebben staan. Hiervoor wil je namelijk wel een kaartje bemachtigen.

Magisch leuk! Er is een Disney festival deze zomer met bekende DJ’s en daar wil jij bij zijn

Reageer op artikel:
De nieuwe Aladdin trailer is er en we kunnen niet wachten op de hele film
Sluiten