Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 15 jan 2018

Super chill: Met deze alcoholmachine zit je nooit meer zonder drank in huis

Levensles nummer één is misschien wel om genoeg alcohol in huis te hebben. Het is ook zo saai om een glaasje water te drinken als je vriendinnetjes spontaan op bezoek komen op een vrijdagavond. En met deze machine zit je gegarandeerd nooit meer zonder een lekker drankje.

Want met deze alcoholmachine zit je nooit, maar dan ook nooit meer zonder een lekker drankje. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het bestaat echt. Deze machine maakt namelijk cider.

Deze alcoholmachine is alles wat je wil

Men neme wat fruit, water, suiker en gist. Gooi dit allemaal bij elkaar in de Alchema en je volgende girls night out kan gepland worden. Wel over één a twee weken, want de machine heeft even tijd nodig om alles te verwerken tot cider.

Zonde, maar wijn wordt ook niet in één dag gemaakt. Wat wel chill is, is dat de machine een eigen app heeft, waar je de meeste heerlijke recepten kunt vinden. Bereid je girls maar vast voor op de meest bijzondere en lekkerste drankjes.

alcohol machine

De machine kost helaas geen vijf euro, en ook geen tien. De Alchema kost iets meer dan 400 euro. Maar je hebt nog genoeg tijd om te sparen, want het magische ijzer is even uitverkocht. Iedereen is fan, ook wij.

Alchema

Reageer op artikel:
Super chill: Met deze alcoholmachine zit je nooit meer zonder drank in huis
Sluiten