Renée
Renée Nieuws 29 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Je leven is compleet: Zo maak je alcohol slushies voor jou en al je vriendinnen

Het is ontzettend warm buiten en je hebt dorst. Of wat zeggen we… je bent toe aan een verfrissend drankje mét alcohol. Trommel je complete girlsquad maar op, want jullie gaan alcohol slushies maken. Slush puppy is fantastisch en thank God dat ASOS zo’n machine verkoopt. Het is tijd om zelf eens een alcohol variant te maken, zodat je een zomer lang plezier hebt. Verwelkom alcohol slushies.

Alcohol slushies maken mét apparaat

Alcohol slushies maken voor jou en je besties is trouwens helemaal niet moeilijk. Je hebt een slush puppy machine, sorbetmaker of blender nodig en alcohol. Stop alle ingrediënten in het apparaat en je slushie komt eraan.

Mojito slushie

Voor een mojito slushie heb je het volgende nodig:
10 blaadjes verse munt
1/2 limoen, in 4 partjes
2 eetlepels suiker
5-6 ijsklontjes
1 shot rum
120 ml sodawater of Spa rood

Pornstar martini slushie

Voor een pornstar martini slushie heb je het volgende nodig:
40 ml Vanille Wodka
60 ml Passievruchtsap
1 Passievrucht
5 ml Limoensap
Eiwit

Rosé slushie

Voor een rosé slushie heb je alleen maar je favoriete rosé nodig. Maak dit in een sorbetmaker, zodat het bijna als ijs is. Schenk er vervolgens nog wat rosé bij, et voilà. Dit kan je natuurlijk met iedere wijn naar keuze doen.

Alcohol slushies maken zonder apparaat

Heb je geen apparaten om een slushie te maken? Schep dan de ingrediënten in een grote bak en laat het ongeveer een dagdeel in de vriezer. Vergeet niet om het mengsel iedere twee uur om te scheppen. Je krijgt de perfecte substantie omdat het niet één blok ijs is.

Herhaal het wachten en omscheppen-proces net zo lang tot het echt een alcoholische slushie is. Als het goed is zou het na zes uur klaar moeten zijn.

Reageer op artikel:
Je leven is compleet: Zo maak je alcohol slushies voor jou en al je vriendinnen
Sluiten