Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 3 okt 2020

Yum! de 5 lekkerste alcoholische versnaperingen om je weekend mee te vieren

Yes! Het is weer weekend en daar worden wij altijd heel blij van. Want wat doen wij tijdens het weekend het liefst? Juist ja, een lekker alcoholisch drankje drinken met onze besties, lover of familie. Maar word jij het standaard wijntje of biertje ook een beetje zat? En wil jij graag eens wat nieuws uit proberen? Dat kan! Wij hebben vijf vernieuwende alcoholische versnaperingen op een rij gezet.

Wedden dat jouw weekend hierdoor opeens een stuk leuker wordt?

Vernieuwende alcoholische versnaperingen

Het is altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen – zeker als we het hebben over alcoholische versnaperingen. Om je weekend eens een keer een andere twist te geven én om je een reden te geven om een gezellige borrel te organiseren (met maximaal vier mensen natuurlijk), hebben we vijf vernieuwende alcoholische drankjes op een rij gezet. Enjoy!

Sla deze alcoholische versnaperingen op met Pinterest!

1. STËLZ

Kennen jullie STËLZ al? Je weet wel, die kleurrijke blikjes. STËLZ is nieuw op de Nederlandse markt en bestaat uit bruiswater met ongezoet fruit en alcohol. En het leuke is: het drankje is laag in calorieën en past daardoor beter in een bewuste levensstijl. Daar houden we van.

Bron: STËLZ

2. Espresso Martini

Eerlijk is eerlijk, deze kennen jullie misschien al wel maar we willen hem blijven noemen. Deze topper blijft al-tijd goed. Zeker wanneer je een beetje een inkakker hebt, is dit het perfecte drankje om door te kunnen gaan.

3. De speciaal biertjes van Jopen

Deze biertjes gaan van hoppige IPA’s tot donkere zware jongens. Het is maar net waar je van houdt ;-). Een erg leuke vervanging voor dat saaie normale biertje (als je het ons vraagt).

4. Fiorito Limoncello

Ja ja, voor de Lil Kleine-fans onder ons is dit drankmerk misschien al wel bekend. Lil Kleine heeft namelijk zijn eigen drankmerk op gezet in -jawel- limoncello. Heerlijk afzakkertje voor na een etentje met de meiden.

5. Aperol Spritz

Deze is natuurlijk niet helemaal nieuw, maar lekker is die wel. En oh zo leuk om te serveren aan je vriendinnen want het ziet er enig uit. En het leuke is: het is heel easy om te maken. Je schenkt wat prosecco, Aperol en bruiswater in een glas, et voilá je Aperol Spritz is ready om gedronken te worden.

Lees ook: Deze 15 herfstcocktails wil je écht proberen

Reageer op artikel:
Yum! de 5 lekkerste alcoholische versnaperingen om je weekend mee te vieren
Sluiten