Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 19 nov 2018

Deze chocolade kruidnootjesvlaai combineert alles wat lekker is en DAYUM

Je hebt vast wel vaker een stuk taart of vlaai naar binnengewerkt en we durven te wedden dat je dit jaar écht wel al wat kruidnoten hebt gegeten. Een combinatie van deze twee is je waarschijnlijk nog onbekend. Tot vandaag. Aldi komt met de meest ingenieuze uitvinding sinds je mobiele apparaat: de chocolade kruidnootjesvlaai.

Als merken lekker eten met elkaar combineren zijn we dolgelukkig. Een combinatie van chocolade, kruidnoten en vlaai? Kom maar door.

Chocolade én kruidnoten én vlaai en OMG

Even: deze taart wil je toch direct in huis halen? Leuk om je studiegenoten of collega’s hiermee te verrassen of om hem juist ‘s avonds thuis op te eten – zodat je het met niemand hoeft te delen -.

Want even: er staat wel dat deze taart voor vijf personen is, maar jij en ik weten allebei dat hij ook écht wel door één persoon gegeten kan worden. Iets met er is altijd ruimte voor toetjes?

chocolade kruidnoten vlaai aldi

Chocolade kruidnootjesvlaai van Aldi

De chocolade kruidnootjesvlaai prijkt op de site van Aldi. Het is alles waar je van houdt en dat samengebracht tot één ongelofelijk lekkere lekkernij.

De vlaai bestaat uit een bodem met daarop een zachte laag mouse(-achtig) gebeuren. Om het allemaal af te maken zijn er kruidnoten bovenop gedropt die het o-zo-verrukkelijke tafereel afmaken. En dan niet stiekem die kruidnoten ervan af gaan plukken hè?

Vanaf vrijdag (23 november) is de vlaai te koop bij Aldi. Normaal geef je al snel 10 euro uit aan een hele taart of vlaai, maar gelukkig voor jou hoef je voor deze maar 2,99 euro te betalen.

Fan van truffel? Bij McDonald’s kun je nu een truffelburger eten

Reageer op artikel:
Deze chocolade kruidnootjesvlaai combineert alles wat lekker is en DAYUM
Sluiten