Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 29 december 2017

Koukleum? Aldi verkoopt mega goedkope elektrische dekens

Elektrische dekens zijn een briljante uitvinding. Zeker nu het zo koud is ben je als een kind zo blij wanneer je onder je lekkere voorverwarmde deken ligt, geloof ons. Voor degene die deze hemel nu nog moeten missen, de Aldi heeft er vanaf nu eentje die lekker goedkoop is.

Zeg maar ja tegen de goedkope elektrische dekens van Aldi

De helden van Aldi. Ze weten precies wat onze koude lichaampjes nodig hebben op dit moment. Niets is fijner dan in de koude wintermaanden in een lekker voorverwarmd bed kruipen. Doei koude voetjes en koud lichaam. Hallo elektrische deken.

Ren naar de Aldi en haal jouw geschenk uit de hemel in huis. De deken is naast dat ‘ie goedkoop is (maar twintig euro), ook heel handig. Hij heeft zes warmteniveaus zodat jij precies kunt instellen hoe warm je je bed wilt. Wanneer de deken op temperatuur is, schakelt hij automatisch uit.

Handig handig handig

Issie vies? Geen probleem, deze elektrische dekens kunnen gewoon in de was. En je hebt ook niet bang te zijn dat hij in de hens vliegt, want er zit een oververhittingsbeveiliging op. Stuk? Aldi geeft je drie jaar garantie. Waar wacht je nog op? De elektrische dekens zijn niet voor altijd in de winkel, sla je slag nu ‘ie er nog is.


Deze zijn trouwens ook helemaal geweldig:
Cute! Primark heeft fijne warme Disney dekens mét capuchon

Aldi

Reageer op artikel:
Koukleum? Aldi verkoopt mega goedkope elektrische dekens
Sluiten