Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 9 okt 2018

Vergeet stofzuigen want dankzij deze robot hoef je dat nooit meer te doen

Stofzuigen is een vast onderdeel van je leven, maar daar kan deze week verandering in komen. Je kan echt wel wat me-time gebruiken en hallo, dat verdien je ook. Aldi gunt jou meer rust en neemt je het werk uit handen met deze robotstofzuiger. Hij staat deze week in de folder, dus haast je naar je favoriete supermarkt.

Soms moet je dagen achter elkaar je stofzuiger erbij pakken omdat er weer een hoop kruimels op de grond liggen. We kunnen ons voorstellen dat jij je ergens anders mee bezig wilt houden in je vrije tijd.

Robotstofzuiger in de Aldi folder

Gelukkig komt Aldi met de oplossing: in de folder van deze week staat namelijk een robotstofzuiger. Deze reinigt je vloer automatisch en grondig en laadt zichzelf vervolgens weer zelf op bij het laadstation.

aldi folder robotstofzuiger

Kom maar op met die feestjes

Deze robotstofzuiger zorgt ervoor dat jij niet elke dag krom hoeft te staan om de laatste resten van de vloer te halen. Ook kan je nu zonder zorgen een feest organiseren, want een uur stofzuigen de dag erna is niet meer nodig.

De prijs

Voor deze automatische stofzuiger betaal je maar 99,99 euro. Niet veel als je je bedenkt wat je ervoor terugkrijgt. Je hebt nu een hoop tijd over om jezelf helemaal te verwennen met een warm bad en de nieuwe serie Elite.

Wacht maar tot je de folder aanbiedingen van Blokker, Kruidvat en Lidl ziet

Reageer op artikel:
Vergeet stofzuigen want dankzij deze robot hoef je dat nooit meer te doen
Sluiten