Geniaal! Aldi verkoopt nu een ovenrek waardoor je meerdere pizza’s tegelijkertijd bakt

Tijd om je te haasten naar Aldi, want daar verkopen ze nu een rekje waarvan je niet wist dat je het nodig had. Maar vriendin, dit ding wil je in huis hebben. Tijdens een pizza-avondje is het onmogelijk om meerdere pizza’s tegelijkertijd af te bakken, waardoor iedereen apart eet. Tot nu, want Aldi verkoopt een geniaal rekje waardoor je vier pizza’s tegelijkertijd afbakt.

Er is eindlijk een einde gekomen aan al het gehannes in de keuken, want de oplossing is eindelijk hier. En zoals je van Aldi gewend bent gaat dit rekje over de toonbank voor een zacht prijsje.

Aldi verkoopt een rekje waardoor je vier pizza’s tegelijkertijd afbakt

Iedereen bakt weleens een lekker pizzaatje af in eigen oven. De grootste irritatie: je kan maar één pizza per keer afbakken, waardoor je nooit met z’n allen eet óf steeds een stukje eet. Gelukkig is daar onze redder in nood genaamd Aldi, met een rekje dat het onmogelijke mogelijk maakt.

Aldi ovenrek pizza

Dit is precies waarom wij zo van Aldi houden. Voor slechts €9,99 haal je dit briljante ding in huis. Wacht niet te lang, want alleen deze week is het rekje verkrijgbaar in de winkels en online.

Lees ook: Oh no! Pizza is volgens wetenschappers net zo verslavend als harddrugs

Reageer op artikel:
Geniaal! Aldi verkoopt nu een ovenrek waardoor je meerdere pizza’s tegelijkertijd bakt
Sluiten