Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 16 november 2017

Yam! De Aldi verkoopt dit weekend pepernotenvlaai speciaal voor Sinterklaas

Afgelopen keer dat we het over vlaai hadden, speelden frikandellen een grote rol. De frikandellenvlaai van de Aldi werd een daverend succes. En daarom gaat de supermarktketen voor een tweede ronde. Dit keer zitten er pepernoten verstopt in het vlaaideeg en heb je alleen dit weekend de kans om de lekkernij te kopen.

De keer dat de frikandellenvlaai in de schappen lag, was net op tijd voor de carnavalvierders in het Zuiden. Dit keer wordt het een pepernotenvlaai en is het net op tijd voor een ander feest dit weekend.

Pepernotenvlaai bij de Aldi

Het feest waar je als kind zó naar uitkeek, is weer begonnen. Nou ja, bijna dan. Maar dit weekend wordt er officieel een begin gemaakt want de Sint zet zaterdag voet op Nederlandse bodem. Reden genoeg om hier een vlaai voor te maken, dacht de Aldi. Zelf noemen ze het de ‘kruidnootjesvlaai’, maar wij houden het liever op pepernotenvlaai.

De vlaai is gevuld met speculaas bavarois en heeft een laagje pudding op de bovenkant. Maar die laag zie je haast niet want die is helemaal bestrooid met pepernoten. Klinkt heerlijk. Weer eens even wat anders dan een chocoladeletter of een taai taai, toch?

De pepernotenvlaai kun je scoren vanaf vrijdag 17 november tot en met zondag 19 november voor 2,49 euro. Als het net zo snel gaat als de frikandellenvlaai de afgelopen keer, dan kun je er beter alvast vrijdag bij zijn. Just saying..

Of probeer anders ook een kaasletter dit jaar: Sinterk(l)aaskoppen opgelet: Met deze hartige kaasletters wordt 5 december lekker cheesy

Reageer op artikel:
Yam! De Aldi verkoopt dit weekend pepernotenvlaai speciaal voor Sinterklaas
Sluiten