Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 11 jul 2018

Alex van Temptation Island heeft een vriendin en het is in ieder geval níet Rosanna

Alex Maas, bekend van Temptation Island, Temptation Island VIPS én Ex on the Beach, is een ware vrouwenverslinder. Nou ja, ‘was’ moeten we zeggen, want de beste man is inmiddels bezet. Jawel, Alex heeft een vriendin.

Heeft Alex Maas van Temptation Island een vriendin?

Alex Maas is het type man dat je je totaal niet kunt voorstellen in een relatie. Zoals hij in Ex on the Beach deed tegen zijn ex Geneviève, was niet mals. Zo zei hij tegen haar: ’Als je geen seks wil hebben, slaap je maar ergens anders.’ En dat was geen grap, Alex was bloedserieus. Maar toch heeft hij nu een vriendin.

Het is waar, hij heeft een relatie. Nee, het is niet Rosanna geworden, al verwachten we wel dat er nog het nodige gaat gebeuren in Temptation Island VIPS. Maar Erin. Zijn ex Erin.

Alex en Erin zijn officieel samen

Erin kwam speciaal voor Alex naar het eiland waar Ex on the Beach werd opgenomen en daar is haar het onmogelijke gelukt. Ze heeft Alex hart veroverd.

Op Instagram heeft Erin een foto gepost waarin ze het nieuws wereldkundig maakte. Alex heeft inmiddels tegen RTL Boulevard gezegd dat hij helemaal in love is. ’Ik ken haar al twee jaar. Ik had nog wat wilde haren die ik eerst moest verliezen, maar we hebben besloten om er weer volledig voor te gaan en de volgende stap te gaan maken. Erin en ik zijn nu officieel weer samen. We zijn heel gelukkig met elkaar.’

Super lief. Al is het misschien even slikken als je zelf stiekem ook je zinnen op hem had gezet. En ja, de kans dat hij nóg een keer mee gaat doen als verleider aan Temptation Island is nu natuurlijk wel erg klein geworden.

Bekijk hier onze reactie op de laatste aflevering van Temptation Island VIPS

Twee keer per week alles over Temptation Island in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Alex van Temptation Island heeft een vriendin en het is in ieder geval níet Rosanna
Sluiten