Renée
Renée | LinkedIn Life 11 dec 2018

Hou op! Alex en Niels gaan met elkaar VECHTEN in de ring

Rosanna mag haar hart vasthouden, want haar liefje Niels en ex-liefje (of moeten we Temptation plaag zeggen?) Alex stappen de ring in. En zoals je in de kop hebt gelezen betekent het dat de twee met elkaar op de vuist gaan voor niets minder dan de Boxing Influencers Battle of the Year.

Hoewel Rosanna liever iemand anders Fabiola knock-out slaat, is het nu ineens Niels die een wedstrijd op de planning heeft staan. Is dit dé plek om Alex tot moes te slaan? Je komt er snel genoeg achter.

niels alex vechten

De wedstrijd van Alex en Niels

De wedstrijd van Alex en Niels vindt op 15 februari 2019 plaats bij Topsportcentrum Almere. Zorg dat jij en je vriendinnen die dag genoeg tijd hebben om 1. te kijken of 2. social media in de gaten te houden. Want als je op één wedstrijd zat te wachten, dan was het deze wel.

Het is nog maar de vraag of Niels al z’n facings behoudt. Hoewel hij natuurlijk helemaal een #fitcouple is met Roos, is Alex misschien wel nog fitter. En anders wel strijdlustiger. Hoe dan ook, er gaat bloed vloeien.

alex niels vechten

Persoonlijk weten we niet zo goed wat we van dit hele concept vinden. Waarom moet iedereen toch vechten? Maar hé, als je stiekem een ramptoerist bent of geniet van de sport wil je deze wedstrijd van begin tot eind meemaken.

De twee hebben al een lange tijd problemen met elkaar…

WOW?! Het lijkt erop dat Rosanna en Alex van Temptation Island dikke fittie hebben

Reageer op artikel:
Hou op! Alex en Niels gaan met elkaar VECHTEN in de ring
Sluiten