Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 7 juni 2018

HOU OP! Verleider Alex keert terug in Temptation Island VIPS

De Beautify redactie is compleet aan het hyperventileren. Waar denk je aan als we zeggen: 'Ik ga vieze dingen doen met je meisje'? JUIST. Aan Temptation Island verleider Alex. HET IS ZO MOEILIJK OM NIET IN CAPS LOCK TE TYPEN, maar hij doet mee aan Temptation Island VIPS. Besef even...

*Adem in, adem uit* Verleider Alex doet mee aan Temptation Island VIPS. De opgepompte spierbundel die inderdaad vieze dingen deed met Niels’ meisje. Hij is gevraagd om het klusje voor de tweede keer te klaren en maakt een comeback in de VIP versie van Temptation.

Alex in Tempation Island VIPS

De beste man is niet vies van een beetje aandacht en lijkt ja te zeggen tegen ieder realityprogramma dat op zijn pad komt. Maar je hoort ons niet klagen, want hij gaat Temptation Island VIPS sowieso een extra dementie geven.

In het voorstukje van de eerste aflevering (nu op Videoland) zie je het geschokte bekkie van Niels zodra zijn aartsvijand zijn entree maakt in de villa van de mannen. Je mag drie keer raden met welke openingszin hij binnen komt lopen…

Ik ga vieze dingen doen met je meisje

Inderdaad, ‘Ik ga weer vieze dingen met je meisje doen’. Zo te horen is hij nog even classy als altijd gebleven. Maar je weet wat dit betekent, dit seizoen wordt SMULLEN.

PS: het is nu echt gedaan met caps lock. We beloven het.

Aflevering 1 en 2 zijn nu op Videoland te zien.

Reageer op artikel:
HOU OP! Verleider Alex keert terug in Temptation Island VIPS
Sluiten