Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 16 feb 2016

Alfavrouwen opgelet! Deze 8 kwaliteiten heeft jouw boyfriend nodig

Je bent een vrouw met een sterk karakter. Anderen kunnen je soms een beetje intimiderend vinden. Je zegt namelijk wat je denkt én bent niet bang voor een reactie van een ander. Je hebt ambitie en je doet wat jij wílt. Prachtige eigenschappen maar je hebt daar wel een man bij nodig met deze kwaliteiten:

1. Hij heeft zijn eigen leven

Je hebt een man nodig die zijn eigen leven heeft. Hij moet beschikken over een grote sociale kring vrienden en heeft minstens één hobby waar hij wekelijks mee bezig is. Hij heeft het druk met zijn eigen leven en geniet van zijn eigen leven ‘zonder’ jou.

2. Én heeft zijn leven ook op orde

Hij heeft ambitie en zal er alles aan doen om van zijn leven een succes te maken. Het zal hem niet overkomen dat hij zijn zaakjes niet op orde heeft of laks met belangrijke zaken omgaat.

3. Hij kan je uitdagen maar jij hem ook

Hij kan je op élk gebied uitdagen. Zowel in bed, als met grapjes maar ook in je werk of je studie. Hij weet je op alle gebieden te prikkelen. Maar ook jij weet hem te prikkelen. En dat vind je heerlijk want je zegt graag wat jij ergens van denkt, en kan goed adviseren.

4. Hij is niet continu op jou aan het ‘wachten’

Hij maakt zijn eigen plannen ongeacht wat jij gaat doen. Tuurlijk houdt hij in zijn achterhoofd wel rekening met je maar hij doet wél de dingen die hij leuk vindt om te doen. Het is geen man die alsmaar wacht op wat jij van plan bent.

5. Hij omarmt je ietwat dominante karakter

Je bent nou eenmaal een alfavrouw en daar heeft hij mee te dealen. Je hebt een man nodig die juist is gevallen voor je ietwat dominante karakter en die daar de schoonheid van inziet.

6. Hij vertelt je waar het op staat

Ondanks dat hij ook je ietwat dominante karakter omarmt, heb je ook een vent nodig die zegt waar het opstaat. Je hebt namelijk iemand nodig die alles behalve bang is voor jou. Juist een man die jou spiegelt maakt je een betere versie van jezelf.

7. Hij droomt net zo groot als jij dat doet

Hij droomt ook groter dan groots. Jullie geloven erin dat als je ergens hard voor werkt je het kan bereiken en dat niets onmogelijk is. Je hebt namelijk níets aan een man die jou zegt: ‘Dat kan niet’. Je kan je daar namelijk totaal niet in vinden.

8. Hij kan om, en met je lachen

Hij kan liegen verschrikkelijk om jou lachen, ja ook om je ontzettende grote mond af en toe en om je drive in álles. Maar ook heb jij een man nodig waar je ontzettend mee kan lachen. En wij weten het, dan moet hij van goede huize komen.

LEES OOK: 7 dingen die alleen onhandige meisjes overkomen tijdens het daten

Reageer op artikel:
Alfavrouwen opgelet! Deze 8 kwaliteiten heeft jouw boyfriend nodig
Sluiten