Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 20 feb 2018

Met deze Alice in Wonderland items van Primark komt jouw prinsessendroom uit

Vroeger had je ongetwijfeld een machtig mooie prinsessenjurk die vaker buiten je kledingkast te vinden was dan er in. Stiekem denk je nu nog steeds wel eens over een goed gevulde schatkist, schitterende sieraden en prachtige jurken. Met deze nieuwe collectie van de Primark blijven die gedachtes nog wel even in je hoofd.

Alle prinsessen in wording waren ongetwijfeld al op de hoogte van prinseswaardige Beauty and the Beast-hakken. Als je toch meer een prinses bent à la Alice in Wonderland, dan kun je je koets beter richting de Primark sturen.

Alice in Wonderland-items bij Primark

Om je een echte prinses te voelen hoef je helemaal geen kapitalen uit te geven. Dat bewijst Primark wel met hun nieuwe prinsessencollectie. De items staan helemaal in het teken van Alice in Wonderland.

Zo vind je onder meer een drinkfles met Alice herself, een tas met Cheshire Cat a.k.a. Dinah en een ander tasje met het witte konijn. Ieder item kost maar 7 euro. De prinses in je vind dit natuurlijk zonde om te laten liggen. Terecht.

View this post on Instagram

Lost in Wonderland 💕🐰✨ Accessories from £5/€7 each (Available in: 🇬🇧🇩🇪🇳🇱🇦🇹🇧🇪) #Primark #PrimarkXDisney #AliceInWonderland

A post shared by Primark (@primark) on

Oh en niet onbelangrijk: de items bevatten ook de nodige glitter. Gelukkig, want anders was de collectie natuurlijk niet prinseswaardig. Welk item is jouw favoriet?

Primak

Reageer op artikel:
Met deze Alice in Wonderland items van Primark komt jouw prinsessendroom uit
Sluiten